Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyereken kívül mi köthet össze két embert? Ha nincs se szerelem sem tisztelet a másik fél iránt. Sőt a szeretkezés is kezd heti szintről havi szintre váltani.
a közös lakás esetleg ha van ilyen
de ilyen kpcsolatnk semmi értelme ezt te is tudod
Sajnos igen.
Vagyonszerzés nem nagyon.Külön kasszán vagyunk. A lakás a páromé.
Szia
Szerintem itt az a gond hogy már nem szerelem van hanem megszokás és egyikőtök sem akarja elhagyni igazán a másikat.Valamikor lehet hogy megfordul az ember fejében de utána jön az hogy mással nem tudnátok látni a másikat vagy hogy a gyereketek csonka családban nő fel és inkább elviselitek egymást.Szerintem töltsetek el egy kellemes estét együtt és beszéljétek meg mi is a baj hogy fajult idáig a dolog.
Kérdezd meg bármelyik nagyszülődet, vagy a most is élő 70 év feletti embereket, hogy mi miatt van az, hogy 10-ből 9 ilyen korú ember addig van együtt a házastársával, amíg valamelyikük meg nem hal.
Van itt bárki aki tényleg úgy képzeli, hogy a kezdeti lángoló szerelemnek évtizedekig kellene fennmaradnia?
mi a kérdés??
ne maradj vele, ha nem szeretnél vele maradni.
remélem, segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!