Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Aki nyiltan nem vállaja fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nyiltan nem vállaja fel mindenki előtt, hogy nőként a nők is érdeklik, ő hogy ismerkedik, hogy közeledik egy másik nő felé?

Figyelt kérdés
Honnan tudhatom, hogy bejövök egy másik nőnek, mondjuk munkahelyen? Sajna csak nemrég fedeztem fel, hogy a nők is érdekelnek, szóval nincs még ilyenben tapasztalatom.
2020. okt. 30. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Közeledik, mosolygós kedves megérint, viszonozza az érintést tartja a szemkontaktust, kelleti magát, kacérkodik.
2020. okt. 30. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az 1.is írta, mosolyog, érintésekkel esetleg.

Nevet a (gyenge) vicceiden is.

Próbál a közeledben lenni, felfigyel a beszélgetéseidre, ha mással beszélsz, elmosolyogja magát közben.

Ha nem sminkelte eddig magat, talán a sminkelést is beveti.

Figyel a véleményedre.

Dicsérd meg a sminkjét, ruhájat, bármit és figyeld a reakcióját! Ha elpirul, akkor egyértelmű.

2020. okt. 31. 19:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Okés, viszont, ha van barátod és ő megengedi lányként, hogy csajozz, az adott csaj lehet, hogy csak azt hiszi, hogy csak közvetlen vagy vele, nem,hisz van párod? Nem mindenki gondolja egyből, hogy akár többet is szeretne. Szóval mi az a határ, ami finom célzás rá , hogy többet szeretnél? Illetve hogy utalsz rá, hogy a lányok is bejönnek, főleg úgy, hogy mondjuk nem annyira nyilvánosan éled meg, hogy a lányok is bejönnek?
2020. okt. 31. 21:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Rossz kérdésemhez írtam kommentet. De a lényegi kérdésem ugyan az: Szóval mi az a határ, ami finom célzás rá , hogy többet szeretnél? Illetve hogy utalsz rá, hogy a lányok is bejönnek, főleg úgy, hogy mondjuk nem annyira nyilvánosan éled meg, hogy a lányok is bejönnek?
2020. okt. 31. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Erre a teljes bizonyosság, ha elhívod randizni. Vagy rákérdezel!

Mivel ez a kulisszák mögött zajlik, így csak az eddig leírt variációkat tudom írni.

Elmondhatod neki, hogy szimpi neked és szeretnél vele beszélgetni, megismerni. Ebben nincs nagy dolog, veheti barátkozásnak is, ha részéről ez nem több.

Van közös érdeklődésetek?

2020. okt. 31. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanam meg, hogy van baratom.

En altalaban ha kiszemelek valakit es kiderul van baratja, nem kozeledek. Jo reszuk hetero. Keves biszex van akinrk a parja megengedi hogy lannyal is legyen.

De nehez amugy.

Kedves, segitokesz, keresi a tekinteted, szeret a kozeledben lenni,megerint sokszor, bokol, ezek lehetnek jelek.

2020. nov. 3. 23:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát, mit ne mondjak nagyon nehéz

Velem volt olyan hogy nagyon de nagyon megfogott valaki egy munkahelyen első nap, szinte mondhatom azt hogy izott a levegő. Igen.. az én részemről.. túlfűtött vágyak voltak és abszolút félre értettem. A hölgy szimplán ilyen természetű, nagyon titokzatos, kacér és vad. Izgalmas.. lett volna számomra, de ez csupán max egy bff barátság lett volna de lehet még az sem:)

2021. febr. 21. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!