Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők! Titeket egy másik nő melyik testrésze gerjeszt be leginkább, mikor találkoztok valakivel?
1.vagyok
A mellek, és a fenék teljesen elhanyagolható tényező nálam. Kb. az utolsó amit megnézek. Ezerszer előbbrevaló a mosoly, kisugárzás, a szép arc, a szép haj, az édes nevetés és természetesen a belső tulajdonságok. Nálam nyerő a magabiztosság, kedvesség, optimizmus, céltudatosság.
Volt egy barátnőm akinek kicsit lapos volt a feneke, de amíg nem szólt róla, észre se vettem. És ez kb. 1 hónap járás után.
Ha mindenképp testrészt kell mondani akkor a szája/mosolya. Az a legszebb :)
De valóban inkább a kisugárzást nézem én is. :)
Az arca,szeme,mosolya,nevetése,kisugárzása.:)
A teste annyira nem érdekel. Vagyis úgy értem,ha megfog a kisugárzásával,bájával akkor az összes többi elhanyagolható szempont nálam:).
De legyen nőies,gyengéd,lágy..külsőre is legyen nőies(!),na de nem plázacica:)) (itt inkább az öltözködésére értem,hajára,ilyesmi).
Kb ez fog meg legelőször egy nőben:) A belső nyilván a későbbiekben nyilvánul meg,ezért nem is soroltam most ide:)
Kisugárzás, tekintet, szemek, mosoly, ápoltság,hang,😍
22/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!