Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők! Titeket egy másik nő melyik testrésze gerjeszt be leginkább, mikor találkoztok valakivel?
Nem szoktam sem random emberekre, sem testrészekre begerjedni, nem vagy felszínes paraszt. Elsőre az összképet, a viselkedést, (hogy beszél másokkal?flegma?nagyképű? )a stílust nézem, amiből következtetni tudok arra, hogy milyen ember az illető.
Már azelőtt tudtam hogy a mellet meg a feneket fogod mondani mielőtt megnyitottam a kérdést, felesleges volt leírnod. Szerintem kb.mindenki erre a kettőre tippelt amikor elolvasta a begerjeszt és a férfi szót, szal semmi újságot nem mondtàl.
UI: Lehagytad, hogy lehetőleg 18-25 éves és vékony legyen.
Válasz helyett álljon itt egy idézet:
"Az igazi nő a tekintetével hódít, nem a mellével".
Annyi kiegészítést fűznék hozzá hogy tapasztaltam, ha valóban egy "igazi nő" -vel találkozom, annyira fogva tart a tekintete, hogy ha akarnèk sem tudnék lejjebb nézni a mellére.
Az utolsó válaszolóval egyetértek! 😊
24L
Csatlakozom a többiekhez, a kisugárzás, mosoly.
Már ne is haragudj kérdező, de a kommented alapján úgy veszem le, hogy PASI vagy, mert a mell és a fenék az, ami titeket jobban gerjeszt, beindít...
Tipikus pasis kommented volt!
L/L
Kisugarzas mindenek elott :)
Es imadom az erosnek tuno labakat, szep combbal, erosebb vadlival
az arca, mosolya mosolya kisugárzása, ahogy fölöttébb mindenki említette.
én megszoktam még a kézfejét nézni a lányoknak.
általában összemérem magammal. magasság súly stb.
feneket és a mellet is megnézem, de az már az ismerkedésben maximum csak + pont, amit még jobban tudok értékelni. (volt már ronda mellű barátnőm, akinek úgy is nagyon szerettem, miután beleszerettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!