Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogyan lehetne megkérni egy másik nőt, hogy had fogjam meg a mellét?
Csak szólok, hogy ez homoszexualitás.
Mivel az emberek kb. 10%-a ilyen, ezért vannak esélyeid.
Csak óvatosan... még, ha ilyen is, akkor sem biztos, hogy tetszel neki.
Kb kettő éve esett meg velem egy ilyen sztori..a facen láttam egy hirdetést nagy mérető melltartók és fűzők boltja nyíl akár 130 cm-es mellbőségre is :)
Gondoltam ez az én boltom elmentem körülnézni :)
Az eladó hölgy segített felpróbálni pár szebb fűzőt láttam méreget erre egyszer csak megszólalt megfoghatnám-e a melleid :D ledöbbentem, de nemet mondtam rá.Ő így tett simán rákérdezett :) A legbiztosabb módja ez az azonnali válasz lehetőségre :))
Az attól függ, hogy ki, hol, hogyan, milyen élethelyzetben kérdezné meg. Mindenesetre, az tetszene, ha egy Nőre ilyen hatással lennék. :)
25/B/L
A baratnoimnek megengedem gond nelkul. Egy idegen lanynak is megengednem attol fugg h miert akarna megfogni.
Azert szoktak feltenni a kerdest mert meg van csinaltatva a mellem es erdekli oket milyen tapintasra, mennyire kemeny, mennyire erezni h nem termeszetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!