Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság szakítás után megkérni a másik felet, hogy ne keressen?
Figyelt kérdés
Nemrég szakított velem az exem, viszont mondta, hogy attól még maradhat közöttünk jó viszony, találkozhatunk és beszélgettünk. A napokban rám írt, és kedvelte az új profilképem. Viszont én megkértem, hogy ne keressen, ne beszéljünk és ne kedvelje a bejegyzéseim, mert csak megnehezíti a felejtést.2015. dec. 14. 13:13
2/11 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk helyett beszélgethetünket akartam írni...
2015. dec. 14. 13:14
3/11 opened paradise válasza:
Neki is elmondhatod ezt. És amúgy nem az. Tényleg így a legkönnyebb. Mondjuk én le is tiltanám.
4/11 anonim válasza:
Én is elmondtam, hogy ezt hagyjuk, de mi haragban váltunk el. Utána próbálkozott, meg még jó párszor kaptam e-mailt, de most már egy ideje nem hallottam felőle, szerintem megunta. :D
5/11 anonim válasza:
Nem bunkóság! Én is kértem már meg több exemet, hogy hagyjanak békén, és ne keressenek. Aki nem tisztelte a döntésemet azt tiltottam mindenhonnan.
7/11 anonim válasza:
Nem bunkóság. Amúgy is, ha bunkóság, kit érdekel? Ex véleményére nem adunk.
Amúgy meg alap. ha nem akar velem lenni, mert nem szeret, akkor ne is akarjon haverkodni, meg dumálgatni.
8/11 anonim válasza:
Nem bunkóság, ha normálisan mondod neki.
9/11 anonim válasza:
Nem bunkóság, hanem az egyetlen helyes megoldás. Ő szakított veled, akkor most mit keperkedik? Tiltsd le mindenhol.
10/11 anonim válasza:
Szerintem sem bunkóság, sőt inkább érthető az ilyen kérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!