Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek össze a kiszemeltemmel? 18L
Van egy lány aki nagyon tetszik (szerintem ő is leszbikus, tipikus fiús lány, öltözködésre és alkatra is [izmos, amúgy szeret sportolni])
Nem nagyon beszélünk, csak heti 3 közös óránk van (spanyol). Szoktunk páros feladatoknál nevetgélni, de szünetekben tudomást se vesz rólam:( Viszont múltkor oda akartam vinni egy padot a legjobb barátnőm padja mellé de nagyon kínlódtam vele, nem bírtam el. Senki nem figyelt rám, látszólag a crushom se, épp másokkal beszélgetett. Aztán odalépett hozzám és mondta hogy hagyjam, majd ő segít, és egy kézzel odarakta a padot majd rám mosolygott. Annyira aranyos, de néha meg olyan mintha észre se venne. Szerintetek van esély rá hogy bejövök neki? Vagy hogyan kéne hozzá közelednem? Légyszi segítsetek!
#10 jézusom, ki viselt el téged??:oo
Te oktatsz engem, nem fordítva! Egyébként abból gondoltam, amilyen bunkón odaírtad hogy szivecskézzek ha jól esik...:// Gondolom te sose vágyakoztál senki után, mindenki az öledbe hullod azonnal...
17, Amiért te olyan debil vagy, hogy csak #,♡,;), 😂😂 és igeeen- szintű jelekkel tudsz kommunikálni.
A kérdésre válaszolva: engedd el,amúgyis hülye vagy hozzá, hogy elhívd valahová, de persze ha megtennéd akkor is úgy hajtana el az üres fejed miatt mint annak a rendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!