Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan jöjjek össze a kiszemel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöjjek össze a kiszemeltemmel? 18L

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik (szerintem ő is leszbikus, tipikus fiús lány, öltözködésre és alkatra is [izmos, amúgy szeret sportolni])

Nem nagyon beszélünk, csak heti 3 közös óránk van (spanyol). Szoktunk páros feladatoknál nevetgélni, de szünetekben tudomást se vesz rólam:( Viszont múltkor oda akartam vinni egy padot a legjobb barátnőm padja mellé de nagyon kínlódtam vele, nem bírtam el. Senki nem figyelt rám, látszólag a crushom se, épp másokkal beszélgetett. Aztán odalépett hozzám és mondta hogy hagyjam, majd ő segít, és egy kézzel odarakta a padot majd rám mosolygott. Annyira aranyos, de néha meg olyan mintha észre se venne. Szerintetek van esély rá hogy bejövök neki? Vagy hogyan kéne hozzá közelednem? Légyszi segítsetek!

2022. okt. 25. 17:20
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

#10 jézusom, ki viselt el téged??:oo

Te oktatsz engem, nem fordítva! Egyébként abból gondoltam, amilyen bunkón odaírtad hogy szivecskézzek ha jól esik...:// Gondolom te sose vágyakoztál senki után, mindenki az öledbe hullod azonnal...

2022. okt. 25. 21:12
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Meet téged aztán nagyon elviselnek, ahogy olvasom....Akkor legyen vér a pucában meghívni egy ebédre ha akkora randigurunak képzeled magad.
2022. okt. 25. 21:44
 13/24 A kérdező kommentje:
#12 😂😂bocsi, ki képzeli itt magát randigurunak? Ezért tettem fel a kérdést! De tudod mit, leszek én az értelmesebb, kiszálltam ebből a vitából! Szia
2022. okt. 25. 21:48
 14/24 anonim ***** válasza:
17%
Jobban is jársz, ne égesd itt magad tovább az óvodás smileykkal, szívecskékkel meg szomorú hangulatjelekke. Ez az írott kommunikáció legszánalmasabb formája jelenleg. Az írásod alapján egy 10-11 éves mentális szintjén vagy.
2022. okt. 25. 23:33
 15/24 A kérdező kommentje:
#14 ebbe még segítek, mert látom nyelvtan órákról hiányoztál: *hangulatjelekkel
2022. okt. 26. 08:19
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
15, Én is segítek te kis nyomi: a "Szia" után is pontot teszünk, meg a "hangulatjelekkel" után is teszünk mondatvégi írásjelet. Vagy SNI-suliba jársz?
2022. okt. 26. 08:28
 17/24 A kérdező kommentje:
#16 Te miért vagy ennyire frusztrált? A kérdésre válaszolj, ha meg nem tudsz, mert nem vagy azon a szinten, ne rabold más idejét!
2022. okt. 26. 09:49
 18/24 anonim ***** válasza:
17%

17, Amiért te olyan debil vagy, hogy csak #,♡,;), 😂😂 és igeeen- szintű jelekkel tudsz kommunikálni.

A kérdésre válaszolva: engedd el,amúgyis hülye vagy hozzá, hogy elhívd valahová, de persze ha megtennéd akkor is úgy hajtana el az üres fejed miatt mint annak a rendje.

2022. okt. 26. 09:54
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valami semleges dologról való beszélgetéssel indíts aztán alakul majd a dolog. Legyen meg hozzá a kontakt és akkor lehet beszélgetni, tapogatózni.. . Ügyesen!
2022. okt. 31. 17:48
 20/24 A kérdező kommentje:
#19 Köszönöm a válaszodat, ment a zöld pipa! Szép napot!:)
2022. nov. 1. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!