Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek össze a kiszemeltemmel? 18L
Van egy lány aki nagyon tetszik (szerintem ő is leszbikus, tipikus fiús lány, öltözködésre és alkatra is [izmos, amúgy szeret sportolni])
Nem nagyon beszélünk, csak heti 3 közös óránk van (spanyol). Szoktunk páros feladatoknál nevetgélni, de szünetekben tudomást se vesz rólam:( Viszont múltkor oda akartam vinni egy padot a legjobb barátnőm padja mellé de nagyon kínlódtam vele, nem bírtam el. Senki nem figyelt rám, látszólag a crushom se, épp másokkal beszélgetett. Aztán odalépett hozzám és mondta hogy hagyjam, majd ő segít, és egy kézzel odarakta a padot majd rám mosolygott. Annyira aranyos, de néha meg olyan mintha észre se venne. Szerintetek van esély rá hogy bejövök neki? Vagy hogyan kéne hozzá közelednem? Légyszi segítsetek!
#1 Nem nagyon merek kezdeményezni, aminek több oka van:
1. Nyilván félek a visszautasítástól (ki nem)
2. Sosincs egyedül, az meg fura lenne ha csak úgy félrehívnám, tekintve hogy nem nagyon van közös témánk
Beszélgetni próbáltam vele, de órán elég nehéz, meg amúgy sosincs egyedül, szünetben mindig van vele valaki.
Úgyhogy csak neki volt figyelme...Nem értem mit kell ezen magyarázni. Ez olyan dolog, hogy a nagy szatyrokat cipelő 90 éves öreg mamának miért csak én segítek felvinni a buszra a szatyrait,mikor van 200 ember az állomáson?Nyílván nem azért mert izgulok rá. Vagy a múltkor a Lidl-be miért csak én pótoltam ki 2 7-8 éves forma kisgyereknek azt az 50 forintot ami hiányzott nekik? Mert pedofil vagyok? Vagy miért csak én dobok a több ezer embertől nyüzsgő belvárosban egy falat ételt a kóbor kutyának? Mert zoofil vagyok?
De hát ha ennyire be akarod magadnak magyarázni és ennyire jól esik rakni a szíveket akkor hajrá.
#8 Értem, végülis igazad van!:) lehet tényleg csak bemagyarázom magamnak, de akkor is, olyan jó lenne ha igaz lenne....
Amúgy ha jól sejtem Te még nem voltál szerelmes, igaz?;)
Nem jól sejted. Egy 1,5 és egy 5 éves kapcsolaton is túl vagyok már,az utóbbiban együtt is éltünk.
Nem vagy olyan okos, mint amilyennek képzeled magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!