Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alakuljak át lányból nővé, hogy érdekeljem a kiszemeltem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Elmúltam 20 is,de még javában gyerekként tekint rám.Hogyam alakuljak át,változzak meg,váljak (vonzó) nővé?2019. jan. 19. 07:32
2/6 anonim válasza:
Nem hiszem, h erre lenne egy bevett módszer. Az érés egy folyamat, persze vannak hatások, amelyek befolyásolják. Viszont valaki miatt így elhatározás módján felnőni szerintem nem lehet. Tapasztalat alapján pedig, aki nem úgy tekint rád, az nem is fog, bármit is teszel. Vagy az is lehet, h csak én nem hiszek ebben a megküzdök a szerelméért felfogásban, mindenestre rám senki küzdése nem hatott, én meg soha nem is próbáltam.
3/6 anonim válasza:
Ez erősen függ attól, hogy hány éves a kiszemelted. Egy bizonyos kor fölött ha fejtetőre állsz is gyerek maradsz a korod miatt
Van egy mezsgye!
4/6 anonim válasza:
igazából be akartam írni, amit az első, de ugye megelőzött, szóval csak egyetértek vele :D
5/6 anonim válasza:
Eleve az, hogy ilyen drasztikusan meg akarsz változni miatta, nem tesz éretté. Viselkedésben biztosan nem és ezen nem változtat az sem ha kiöltözöl, sminkelsz. Vagy gondolod, hogy akkor észre venne, ha egy kisminkelt, érett nőként öltöző 20 éves lennél? A korod és érettségi szinted ugyan az maradna és ha nem passzolna hozzád az a külcsín amit magadra erőltetsz még nevetségessé is válnál előtte. Gondold végig ezt. Szerintem ha fel akarod kelteni a figyelmét, akkor más oldalról közelítsd meg a dolgot. De ha eleve nem tekint rád nőként, akkor ezen nehéz lesz változtatni. Hány éves a kiszemelted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!