Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem én dönthetem el én, hogy kivel fekszem le? Elegem van ebből...
Leszbikus vagyok, barátaim is szinte mind ebből a körből kerülnek ki. Egyik cimbi behozott a csapatba egy transz lányt, aki operáción nem esett át (mivel itthon esélye sincs erre), lényegében csak az identitásának megfelelően öltözik. Sokat beszélgettem vele, majd kiderült, hogy ő többet akar. Közöltem vele, hogy én testi értelemben is sajnos ragaszkodom ahhoz, hogy nő legyen a párom (finoman utalva rá, hogy nem vagy kíváncsi a péniszére). Úgy tűnt, megértette.
Pár napra rá aztán egy csomó ember elkezdett írogatni nekem gyalázkodó szavakat, hogy ilyen-olyan transzfób vagyok meg utálom a más embereket - én, aki magam is leszbikus vagyok. Kiderült, hogy ez a transz lány kipakolt rólam egy zárt csoportban, egyáltalán nem olyan mézesmázas hangnemben, ahogy velem beszélgetett anno (egy normálisabb csoporttag elküldte a printscreent), és megtűzdelte olyan hazuságokkal is, hogy pl. kinevettem őt a transzsága miatt.
Nem értem ezt. Ha kéri a jogot ahhoz, hogy én elfogadjam őt olyannak, amilyen akkor nekem miért nincs döntési jogom abban, hogy ki engedek be az ágyamba? Nekem nem kell pénisz, teljesen mindegy, hogy transz vagy nem transz az illető. Miért kell erre ilyen agresszíven reagálni??
De, te döntheted el.
Másnak semmi joga nincs beleszólni a párválasztásodba. Remélhetőleg a többi ismerős látja, hogy milyen frusztrált, önző alak a kedves illető és meggondolják, barátkozzanak-e vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!