Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem dönthetek a saját testem felett?
30 éves vagyok. Megszületett a 2.gyerekem.
Többet semmi szín alatt nem szeretnék vállalni. Sem most, se soha többé, sem férjemnek, sem másnak.
Felmerült bennem, elköttetem magam. 1000%ig biztos lennék a döntésemben.
De nem tehetem, mert "fiatal" vagyok és "csak" 2 gyerekem van.
Ez szerintem netto kicseszés.
Miert nem lehet megengedni, hogy döntsek a testem felett?!
Vagy vallaljak be egy nem kivánt 3.gyereket, vagy tömjem magamba még évekig a hormon bogyókat az állam szerint ehhwz.
Ti mit gondoltok erről?
Mondjuk Szlovàkia, ja.
Magyarorszàgon jogszerűen ezt nem teheted meg, ennyi az egész...
“Vagy vallaljak be egy nem kivánt 3.gyereket, vagy tömjem magamba még évekig a hormon bogyókat az állam szerint ehhwz.“
Gumi is létezik.
Igen, létezik gumi is, nekünk ez pl illúzió romboló. Nekem fáj, férjem nem élvezi. Es mielött valaki azzal jön, vagy 10 félet tuti kipróbáltunk.
Spirál. Én félek tőle, nem szeretnék egy vasdarabbal a méhemben élni, ami folyamatos sebet generál ott.
Ezen kívül? Megszakítás, pharmatex... hazárdjátékok.
Egyik sem biztosít olyan védelmet, mint a sterilizáció.
Egyébként nem az volt a kérdésem, hogy mit használjak, hanem miért nem dönthetek a saját testem felett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!