Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem én dönthetem el én, hogy kivel fekszem le? Elegem van ebből...
Leszbikus vagyok, barátaim is szinte mind ebből a körből kerülnek ki. Egyik cimbi behozott a csapatba egy transz lányt, aki operáción nem esett át (mivel itthon esélye sincs erre), lényegében csak az identitásának megfelelően öltözik. Sokat beszélgettem vele, majd kiderült, hogy ő többet akar. Közöltem vele, hogy én testi értelemben is sajnos ragaszkodom ahhoz, hogy nő legyen a párom (finoman utalva rá, hogy nem vagy kíváncsi a péniszére). Úgy tűnt, megértette.
Pár napra rá aztán egy csomó ember elkezdett írogatni nekem gyalázkodó szavakat, hogy ilyen-olyan transzfób vagyok meg utálom a más embereket - én, aki magam is leszbikus vagyok. Kiderült, hogy ez a transz lány kipakolt rólam egy zárt csoportban, egyáltalán nem olyan mézesmázas hangnemben, ahogy velem beszélgetett anno (egy normálisabb csoporttag elküldte a printscreent), és megtűzdelte olyan hazuságokkal is, hogy pl. kinevettem őt a transzsága miatt.
Nem értem ezt. Ha kéri a jogot ahhoz, hogy én elfogadjam őt olyannak, amilyen akkor nekem miért nincs döntési jogom abban, hogy ki engedek be az ágyamba? Nekem nem kell pénisz, teljesen mindegy, hogy transz vagy nem transz az illető. Miért kell erre ilyen agresszíven reagálni??
(mivel itthon esélye sincs erre)"
Dehogy nincs. Végeznek nemi megerősítő műtétet MTF részről, csak a két szakvélemény kell hozzá, és vagy 1.7M forint, mert csak magánban végzik.
"aki operáción nem esett át (mivel itthon esélye sincs erre)"
Magyarorszagon 3 korhazban vegeznek ilyen beavatkozast, en utoljara 1.3M ft-rol hallottam, hogy annyiba kerul a legolcsobb, (de lehet, hogy az elozo valaszolonak van igaza es mar 1.7M).
Legkozelebb olyat kamutortenetet talalj ki kerdezo, ami hiheto.
1,5 szegeden (1 hónapja volt), pécsen pedig 1,3 +minden egyébb ami lehet a végén 1,5 is (full magán pécsen). Szakvélemények beszerzése egyre nehezebb és drágább mint másfél évvel ezelőtt (hormonokról meg nem is beszélek mert más mennyiség kellhet más embernek illetve az is számít hogy hol milyen fajtát szedsz).
Az ilyen transz illetővel ne törődj mert egy gyökér. Én pl szeretnék összejönni egy transz nővel de nekem ennél kitűzés hogy legyen vagy akarjon műtétet (belerángatni nem akarom mert azzal többet ártok neki mint hayználok).
28/mtf l
Szerintem is aza baja,hogy problémaként jelöltedmeg a farkát.
Ezért transzfóbnak könyvektel és mond rollad minden xart.
Én kerülném minden forumon,letiltanám a francba fb-n.
De ne a farkat hozdfel kizáró oknak. Én a dagikat nem szeretem,de soha sem mondtam egyiknek sem, hogy az a kizáró ok,hogy 100kiló vagy.
Ez fájó pont lehet neki.
A transz esetében a farok fáj.
Amúgy a hómok a legkevésbé elfogadók,vagy legalábbis legnagyobb hanguak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!