Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért nem én dönthetem el én,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem én dönthetem el én, hogy kivel fekszem le? Elegem van ebből...

Figyelt kérdés

Leszbikus vagyok, barátaim is szinte mind ebből a körből kerülnek ki. Egyik cimbi behozott a csapatba egy transz lányt, aki operáción nem esett át (mivel itthon esélye sincs erre), lényegében csak az identitásának megfelelően öltözik. Sokat beszélgettem vele, majd kiderült, hogy ő többet akar. Közöltem vele, hogy én testi értelemben is sajnos ragaszkodom ahhoz, hogy nő legyen a párom (finoman utalva rá, hogy nem vagy kíváncsi a péniszére). Úgy tűnt, megértette.

Pár napra rá aztán egy csomó ember elkezdett írogatni nekem gyalázkodó szavakat, hogy ilyen-olyan transzfób vagyok meg utálom a más embereket - én, aki magam is leszbikus vagyok. Kiderült, hogy ez a transz lány kipakolt rólam egy zárt csoportban, egyáltalán nem olyan mézesmázas hangnemben, ahogy velem beszélgetett anno (egy normálisabb csoporttag elküldte a printscreent), és megtűzdelte olyan hazuságokkal is, hogy pl. kinevettem őt a transzsága miatt.

Nem értem ezt. Ha kéri a jogot ahhoz, hogy én elfogadjam őt olyannak, amilyen akkor nekem miért nincs döntési jogom abban, hogy ki engedek be az ágyamba? Nekem nem kell pénisz, teljesen mindegy, hogy transz vagy nem transz az illető. Miért kell erre ilyen agresszíven reagálni??

2022. okt. 15. 14:56
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
22 látod pont ez a baj. Akkor hazudjak neki és mondjam azt, hogy lelke nem tetszik a farkával meg semmi gond? Nem érdekel, ha fájó pont bocs, az ilyesmit tűrni kell. Velem sem jönne össze egy heteró lány, bármennyire nagy barinők vagyunk, én mégsem várom tőle, hogy hazudjon (volt már rá példa, velem is közöltek hasonlót).
2022. okt. 17. 14:56
 22/41 anonim ***** válasza:
40%

Sajna erre nincs más megoldás. Esetleg még mondhattad volna,hogy tèrjet3k vissza a dologra ha már teljesen nő. Vagy nem tudom...

Mostmár tudod,hogy van akinek hazudni kellett volna és a jővöben pedig olyanok akiknek hazudni kell.

A saját békéd érdekében.

2022. okt. 17. 15:18
 23/41 anonim ***** válasza:
81%
Létezik a kegyes hazugság fogalom. Amúgy megértelek, mert én is mindig inkább megmondom, amit gondolok. Viszont, ha ezt az utat akarod járni, akkor fogad el, hogy a legtöbb ember nem szereti az igazságot hallani, és sokszor így reagálnak. Lehetsz kegyetlenül őszinte, de akkor ne háborogj.
2022. okt. 17. 15:22
 24/41 anonim ***** válasza:
40%
Nem kell hazudni, mondj csak egyszerűen annyit neki, hogy bocs, de nem tetszel. Az emberek általában nem kérdeznek vissza, mert nem akarnak szembesülni a részletekkel, de ha mégis visszakérdezne, akkor finoman kifejtheted, hogy neked nem jön be az, ha valakinek farka van. Ez így önmagában még nem transzfóbia, hanem genitális preferencia. Egy példa: ha nem tetszik valaki, mert sötétebb bőre van, az rendben van, de ha azért utasítod el, mert cigány, az szimplán rasszizmus. Ugyanígy, transzfóbia, ha valakit csupán azért utasítasz el, mert transznemű. Az, hogy azt írod, hogy leszbikusként nem vonzanak a farkak, vagy hogy egy hetero nőt nem vonz a punci, már neccesebb. Az egy dolog, hogy téged nem vonz, de ne beszélj az összes leszbikus nő nevében, mert másoknak lehet más a genitális preferenciájuk.
2022. okt. 17. 16:17
 25/41 anonim ***** válasza:
15%
Genitaslis preferencia-milyen gyönyörű!
2022. okt. 17. 19:50
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Az őszinzeség az első, a többieknek is ez fáj.

Mert hiába az elfogadás, akkor is ott az igazság.

A tobbi okosokodas csak kepmutatás..

Ha leteszi a hisztit még igy is talalhat maganak nőt.

2022. okt. 17. 22:25
 27/41 A kérdező kommentje:
24: pedig akkor is elutasítanám, ha transznemű és teljesen nőnek néz ki. Mert érzelmileg attól még nem nő és sok egyéb más különség is van.
2022. okt. 21. 14:42
 28/41 A kérdező kommentje:
Felháborító ez, hogy tényleg meg akarják egyes emberek szabni, hogy kivel feküdjek le.
2022. okt. 21. 14:42
 29/41 anonim ***** válasza:
78%

"érzelmileg attól még nem nő és sok egyéb más különség"

Mondjuk az érzelmek azok ösztradiolindukált dolgok, szóval abban tévedsz.

2022. okt. 21. 14:51
 30/41 A kérdező kommentje:
29 te lehet hogy nagyon értelmesnek akarsz tűnni azzal, hogy olyan szavakat használsz, amit más nem ismer, de ez nálam nem jön át.
2022. okt. 21. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!