Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran jártok nőgyógyászhoz?
19- es vagyok
Annyira azért nem zavar a kiszolgáltatott helyzet. Nekem fontosabb az egészségem minthogy kiszolgáltatottnak érzem a vizsgálatot. A fogorvosi kezeléseket sem szereti az ember de muszáj ha nem akar igénytelen fogsort.
Senki sem szeret orvoshoz járni de szerintem az egészségünk megőrzése érdekében ez nem nagy áldozat.
Másrészt nem érzem kiszolgáltatottnak magam nőgyógyásznál mert az orvosok is láttak már meztelen nőt. Én meg nem vagyok szégyenlős, nem vagyok deficites ,hogy szégyellnem kellene magam. De ha deficites is lennék akkor sem ítélkezni felettem a nőgyógyász hidd el. Mondjuk én maszekhoz járok ,el is várom hogy korrekt legyen.
Na mindegy lényeg ,hogy nem kell ezt olyan komolyan venni egy évben minimum egyszer ki lehet bírni azt az 5 perces vizsgálatot.
A páromnál meg azért várom el mert vannak intim együttléteink és elvárom ,hogy lent minden rendben legyen nála is. Meg nyilván aggódom is érte ezért küldöm el minden évben rákszűrésre is.
28/L
21
Értem, de én meg úgy vagyok vele, hogy amit nagyon nem szeretek, azt nem csinálom. Márpedig erre nincs olyan hú, de nagy szükség.
Az, hogy az orvos hány meztelen nőt látott, az ez esetben tök mindegy; engem még nem látott. (Ezzel az érvvel az összes falu bikája megnézhetne meztelenül, mert jaj, ő már annyi pun@it látott. Az pedig, hogy hány perc, megint csak teljesen mindegy, ha már ott fekszel kiterítve ...
Ez a "ezért küldöm el minden évben rákszűrésre is" kicsit rosszul hangzik nekem a "küldöm" miatt. Engem már anyukám sem "küldhet" el sehová. Plusz, ha monogám a kapcsolat, akkor teljesen felesleges is a macera.
Akkor fogorvoshoz sem mész ha szuvas a fogad ami igen kellemetlen szájszaghoz vezet?
Vagy teljesen más eset ha pl kullancs van benned és bár kiszeded de mint tudjuk a lyme kór felszíni tünete a kipirosodott bőr de te pl betudod annak ,hogy biztos semmi komoly.. ez sem izgat mert mondván nem szeretetd az orvosokat és amit nem szeretsz azt nem csinálod?.
Sokan dolgozni sem szeretünk de ez az élet rendje. Ugyanígy gondolom az egészségről is.
De a te dolgod , a te egészségügyi dolgod. Végülis igazad van ha egyszer méhnyakrákod lesz és már későn veszik észre azzal is neked kell megbirkózni. Bár ne legyen csak mondom ,hogy az sem mutat tüneteket csak amikor már késő.
Az meg hogy elküldöm a páromat az azért van mert szeretem és szeretném ha egészséges lenne :)
Ő meg takarítani szokott engem elküldeni szóval kvittek vagyunk …
Azt hagy kérdezzem már meg hány éves vagy ?
23
A fogorvostól (fájdalomtól) rettegek. Ha majd fáj, elmegyek. Addig is szorgalmasan mosom, ápolom.
Ha beszakad egy kullancs, akkor elmegyek. De más kiszedni egy kullancsot a lábadból, mint szétrakni a lábad egy idegennek.
A méhnyakrák erősen túl van misztifikálva: ha nincs családi előzmény, és nincs hpv-d, és monogám kapcsolatban élsz, akkor elhanyagolható a valószínűsége.
50+.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!