Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes kismamák, milyen...

32 hetes kismamák, milyen gyakran jártok nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Én a múlt héten voltam UH-n, és azt mondta a doki, hogy mostantól 2 hetente kell mennem. Eddig havonta jártam. Hozzáteszem semmi baj a terhességgel, teljesen normálisan halad minden. A dokim magánrendelésére járok ( fizetek ), a kórházban meg a további vizsgálatokat végzik ( ingyen ), afp, down teszt, vérvételek, pisi.....stb. Én azt hittem csak a 36. hét után kell majd mennem gyakrabban ctg-re.
2011. márc. 28. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem:

26. hét

30. hét

34. hét

37. hét vizsg+ctg

38. hét vizsg+ctg

39. hét vizsg+ctg

40. hét vizsg+ctg

41. hét befekvés

2011. márc. 28. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is a 36. héttől jártam minden héten ctg-re, és onnantól két hetente vizsgált meg a dokim.

Ha nincs semmi baj, akkor én sem értem miért kell már most ilyen sűrűn menned.

2011. márc. 28. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia, 32. hetes vagyok én is, eddig havonta kellett menni. 30 hetesen voltam és a 34-35 hetesen kell menjek legközelebb. Nálunk minden vizsgálat a kórházban van, kivéve a nőgyógyászati vizsgálat, ami a magánrendelésen. Utána meg már csak a kórházban lesznek hetente a ctg-k és a vizsgálat is.

Nem értem, h miért kellene 2 hetente járnod.

2011. márc. 28. 15:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is a 33. héten voltam (eddig 4 hetente), legközelebb a 36-dikon (3 hét múlva) kell mennem, s én is magándokihoz járok... Lehet többször szeretne pénzt tőled?... :( (bocs, de másra nem tudok gondolni)
2011. márc. 28. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem az van a kiskönyveben (illetve a hozzá csatolt papíron amit a védőnő adott) hogy a 32.héttől kéthetente kell nőgyógyásznak látnia (szóval 32.34.héten) a 36.héttől pedig hetente,szóval én nem vagyok megütközve a dokidon,bár én csak jövő héten leszek 32 hetes,úgy is számoltam,hogy ezentúl sűrűbben találkozunk.De ha másnak mégsem így van,illetve mindenkinél változó (kivéve az utolsó hónap) akkor gondolom ez is orvosfüggő.
2011. márc. 28. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!