Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen gyakran jártok nőgyógyá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran jártok nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Csak akkor, ha probléma van? Vagy ha lehet, inkabb ekkor sem?
2022. szept. 11. 13:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
76%
Evente ketszer
2022. nov. 18. 00:12
 12/24 anonim ***** válasza:
89%
Minden évben járok rákszűrésre. Fertőzésem, egyéb problémám még sosem volt, de nyilván akkor egyből mennék.
2022. dec. 5. 18:29
 13/24 anonim ***** válasza:
83%
Rendszeresen évente járunk párommal szűrésre. Ha meg valami panasz van, akkor nem halogatjuk.
2023. márc. 9. 14:44
 14/24 anonim ***** válasza:
27%
Ennek mi köze a leszbikussághoz?
2023. márc. 24. 03:29
 15/24 anonim ***** válasza:
83%
Amennyiben nincs semmi gond, minden évben egyszer a szűrővizsgálatokra.
2023. márc. 24. 14:17
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Előre is bocs, mert férfi vagyok, de nőként én ugyan nem mennék nőgyógyászhoz. Azt a kiszolgáltatott, megalázó szituációt nem venné be a gyomrom. Annál nagyobb az önbecsülésem. Leszbikusként pedig, ahol sem a fog.gátlás, sem a terhesség nem merül fel, szükségét sem érezném.

Férfiként urológushoz sem mennék semmi pénzért. Nem vagyok prűd, egyszerűen nem engedek idegent az intim szférámba. Örülök, hogy a feleségem sem jár. Bele is betegednék, ha kitenné magát annak a degradáló, tetü helyzetnek.

2023. jún. 24. 22:51
 17/24 anonim ***** válasza:
37%
Nem elég hogy megalazonak érzi az ember hogy matatnak benne de még beszolnak is megalaznak is. Hetero nő vagyok, csak leirom a véleményem. Folyton beszoltak az orvosok sztkban. Volt hogy csak rák szuresre mentem 20 évesen és azt mondta gombás fertőzéses van. Semmi panaszom nem volt és adott 1 erős gyógyszert, ami tubusos volt krém állagú és hátra fekve kellett felnyomni, hú azért írom mert érdekes h nem kúp volt. Na ettől úgy begyulladtam hogy luktettem odalent, olyan fájdalmam volt hogy majd beelehaltam. Tuti nem volt semmi bajom de kap pénzt a gyógyszer után az orvos. Ugyanúgy ahogy a fogamzásgátló után is. Én soha nem szedtem. És már 30 felett vagyok. Utoljára mikor voltam erőltette h szedjem, mondtam én nem amúgy is krónikus beteg vagyok elég az a gyógyszer. Erre ahogy oltoztem fel az asszisztensnek azt mondta, na ez is jön majd kaparásra. Hu nem szóltam vissza semmit de már bánom. Amúgy szülő korba vagyok, bár ne ő döntse el mikor akarok vagy nem akarok gyereket. Abortuszom se volt amúgy soha, hogy esetleg láthatott volna előzménybe ilyesmit.
2023. jún. 25. 10:23
 18/24 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, vagyis már javában benne vagyok a szüléssel kapcsolatban, dehát ki mikor hány évesen érzi, akarja vagy egyáltalán akarja e...
2023. jún. 25. 10:26
 19/24 anonim ***** válasza:
65%

Én szigorúan évente járok. Én fontosnak tartom hogy minden rendben legyen. Persze ha lenne valami felmerülő probléma azonnal mennék.

Egyébként a páromtól is elvárom hogy rendszeresen járjon.

28/N

2023. jún. 25. 12:58
 20/24 anonim ***** válasza:
28%

19

Miért várod el?

És nem zavar a kiszolgáltatott, megalázó helyzet? Sosem fogom ezt megérteni.

Ha esetleg valami baj-gyanú lenne, akkor is esetleg csak akkor mennék, ha már minden más (gyk, google, ismerősök, stb.) ötlet elfogyna. De azt hiszem, ha jobban belegondolok, akkor sem...

2023. jún. 25. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!