Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van leszbikusnak lenni, ha valaki csak fiú kinézetű lányokra gerjed?
10-esre: én biszex vagyok de a butch / dyke lányok engem sem vonzanak.
Kinézet-szinten nem imponál a markáns férfiasság egy nőben. Ugyanez fordítva, a férfiak esetében is.
Preferenciákról hallottál már?
Simán lehet egy embernek ilyen preferenciája, attól még ha a partner nő, és nőnek is érzi magát, az egy szimpla leszbikus kapcsolat.
19-es(01:26)!
Egyáltalán semmi köze a kinézetnek a nemhez... Hiába néz ki fiúsan, attól még női testi adottságokkal rendelkezik. Nem minden nő keresi más nőkben kimondottan a nőiességet. Férfiakban sem a férfiasságot keresik a hetero nők... A leszbikus nőket egyszerűen taszítja a gondolat is hogy férfival legyenek, és nem azért mert férfias, hanem a neme miatt. És hetero nők is vannak, akik kimondottan feminibb férfiakra buknak, ettől ők sem lesznek kamuheterok...
Ezt en sem ertettem soha. De sok mindent nem tudok megerteni, hogy valakinek hogy lehet vonzo ez vagy az, ugyhogy mndegy:D
En kb bi vagyok, megsem jonnek be a ferfinak kinezo nok. Sem a nonek kinezo ferfiak. Nem szeretem az ilyen atmeneteket. Vagy ferfias ferfi vagy noies no tetszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!