Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van leszbikusnak lenni, ha valaki csak fiú kinézetű lányokra gerjed?
Figyelt kérdés
Van egy leszbi lány a környezetemben, eddig két barátnője volt akiről tudok, de mindkettőről teljesen azt hittem hogy fiúk, mert full úgy néztek ki, aztán megtudtam hogy amúgy lányok.. De ennek így mi értelme?2022. aug. 26. 07:48
1/19 anonim válasza:
Mi értelme bármely szexualitásnak?
Semmi.
Remélem megválaszoltam a kérdésed.
2/19 anonim válasza:
Milyen választ vársz? Neki így jó és kész...
3/19 anonim válasza:
Én egyszer megkérdeztem ezt egy leszbikus csajtól. Azt mondta, a punci az punci.
4/19 anonim válasza:
5/19 anonim válasza:
Jöttem,h utáljatok.Akinek ez tetszik,az nem leszbi.Egy hetero pasi sem néz rá egy ilyenre,hiába van pin@ alattuk,hiába punci a punci.Aki nőt szeret,az az összképet nézi,nem azt,hogy lyuk van alatta.Akinek ennyi elég, háááát no comment.
6/19 anonim válasza:
Köszönjük, hogy mások helyett el akarod dönteni, hogy pontosan mihez vonzódnak.
No comment.
7/19 anonim válasza:
Köszönöm,h fel sem sikerült fogni,amit írtam.Nem arról volt szó,h nem szereti a puncit,akinek ez kell.
8/19 anonim válasza:
Ez nekem is rejtély, ha full faszikinézetű akkor miért leszbi. A punci csak sokadszorra látszik. Es utána sem egyfolytában.
9/19 anonim válasza:
"Nem arról volt szó,h nem szereti a puncit,akinek ez kell."
Hát akkor elég rossz a szövegértésed, mert az alap gondolatmenetre objektáltam.
10/19 anonim válasza:
Oké,de ahogy egy hetero pasinak nem kell férfi fejű nő,egy full leszbikusnak sem kell.Nekem mindegy,ha neked ez kell,csak akkor bi vagy,a leszbi részét jobban megélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!