Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem észre hogy vonzódik-e a lányokhoz és tetszem-e neki?
Sziasztok.Teljesen ki vagyok… már vagy egy hónapja tart ez. Muszáj vagyok ki írni magamból mert bele fogok bolondulni.Ekkora fosos nő mint én nincs szerintem a világon de komolyan 😂.Szóval az van hogy nagyon megtetszett egy lány.Az edzőm. Amióta első alkalomnál bele néztem a szemébe megtetszett viszont azóta alig merek a szemébe nézni. Teljesen ki vagyok.Nektek volt már olyan hogy biztosan éreztétek hogy ő is vonzódik a nőkhöz mégis kételkedtek???? Egyszerűen van mikor tuti biztos vagyok benne de van hogy teljesen el veszitek minden reményt.Volt pár dolog amiből azt éreztem hogy még tetszhetem is neki.Az utolsó edzésen fel vettem egy pride felsőt. Nem zászlós. Hanem egy teljesen más minta van rajta de szivárványos… ajjj na mindegy igazából ez azért fontos mert ha nagyon nézed csak akkor veszed észre hogy pride felső.. hetero pl lehet észre se venné mert egyik barátnőmmel közölni is kellett és mutatni is kellett neki hogy hogyan áll össze rajta a szivárvány. Na ő egyből észre vette. Többször is rajta kaptam hogy mosolyogva és örömteli szemmel nézte.. a fiókja privát de sok szivárvànyos profilt láttam akik lákolják.kb már 30 felett van nincs kapcsolata sem gyereke.Sajnos nem sok kép van róla fent amiben utcai hétköznapi ruhába van. Egyszer láttam edzés után egy pólót rajta. Sima póló volt nem mell kidobós. Elég fiúsan nézett ki benne. Néztem a körmeit is. Rövid körmei vannak. Van az orrába bal oldalt egy piercing. Teljesen full lányosan néz ki mégis azt érzem hogy ha nem is leszbi de van benne hajlam… több jelből is éreztem mint ha én is tetszenék neki. De azt vettem észre hogy ha az is akkor nem nyiltan vállalja mert teljesen máshogy néz rám vagy szol hozzám ha kettesben vagyunk.A jelek amiket annak gondoltam hogy ha az edzés után has gyakorlat van akkor nem középen van hanem velem szembe. Az utolsó edzésen a nyújtásnál is át jött az én oldalamra és előttem állt így nem is látta a másik sor. Én logikusnak tartanám ilyenkor hogy valaki középre áll. Meg ugye ekkor láttam vagy negyedjére hogy a pridos felsőmre mosolyog. Aztán múltkor hajtőfestést csináltam és ahogy be léptem a terembe azt mondta nagyon csinos vagyok és hogy nagyon jó így és teljesen másabb lett így az egész arcom.. meg sok más dolog amiből azt érzem még tetszhetem is neki.. de annyira kételkedem magamban.. egyszerűen mindig jön az hogy ahh lehet hogy hetero.. sok mindenkit megkérdeztem és többen azt mondták képek alapján hogy hetero egy kettő pedig hogy van benne valami… képről mondjuk én sem látom annyira benne de élőbe meg azt érzem hogy igen. Főleg hogy sosem vonzódtam hetero nőhöz mert nincs meg bennük az a … hogy is mondjam .. érzem hogy nem vonzódnak és ugye ez nekem kell… szóval teljesen ki vagyoook nem tudom hogy mit csináljak… azt tudom hogy ha van is benne hajlam a nőkhöz nem fog kezdeményezni mert véleményem szerint nem vállalja fel magát szóval nekem kellene de nem mereeeek..
Esetleg tudnátok valami tanácsot adni mi lehet a biztos jel amire lépjek?? Pl most beteg meg is kérdeztem jobban van e már stb … 2 nap múlva már lesz edzés… vettem neki protein szeletet hogy vissza rázódjon 😂😂 ott esetleg mikor át adom mire figyeljek nagyon? Tehát hogy mi lehet egy pici jel arra hogy tetszem neki??
Lehet zavaros voltam sőt biztos de már ott tartok hogy egy hete el sem tudok aludni annyira akarom őt és vonzódom meg ez a sok kérdés a fejembe meg hogy nem tudok biztosra semmit meg őrülökkkk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!