Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan vegyem észre hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem észre hogy vonzódik-e a lányokhoz és tetszem-e neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Teljesen ki vagyok… már vagy egy hónapja tart ez. Muszáj vagyok ki írni magamból mert bele fogok bolondulni.Ekkora fosos nő mint én nincs szerintem a világon de komolyan 😂.Szóval az van hogy nagyon megtetszett egy lány.Az edzőm. Amióta első alkalomnál bele néztem a szemébe megtetszett viszont azóta alig merek a szemébe nézni. Teljesen ki vagyok.Nektek volt már olyan hogy biztosan éreztétek hogy ő is vonzódik a nőkhöz mégis kételkedtek???? Egyszerűen van mikor tuti biztos vagyok benne de van hogy teljesen el veszitek minden reményt.Volt pár dolog amiből azt éreztem hogy még tetszhetem is neki.Az utolsó edzésen fel vettem egy pride felsőt. Nem zászlós. Hanem egy teljesen más minta van rajta de szivárványos… ajjj na mindegy igazából ez azért fontos mert ha nagyon nézed csak akkor veszed észre hogy pride felső.. hetero pl lehet észre se venné mert egyik barátnőmmel közölni is kellett és mutatni is kellett neki hogy hogyan áll össze rajta a szivárvány. Na ő egyből észre vette. Többször is rajta kaptam hogy mosolyogva és örömteli szemmel nézte.. a fiókja privát de sok szivárvànyos profilt láttam akik lákolják.kb már 30 felett van nincs kapcsolata sem gyereke.Sajnos nem sok kép van róla fent amiben utcai hétköznapi ruhába van. Egyszer láttam edzés után egy pólót rajta. Sima póló volt nem mell kidobós. Elég fiúsan nézett ki benne. Néztem a körmeit is. Rövid körmei vannak. Van az orrába bal oldalt egy piercing. Teljesen full lányosan néz ki mégis azt érzem hogy ha nem is leszbi de van benne hajlam… több jelből is éreztem mint ha én is tetszenék neki. De azt vettem észre hogy ha az is akkor nem nyiltan vállalja mert teljesen máshogy néz rám vagy szol hozzám ha kettesben vagyunk.A jelek amiket annak gondoltam hogy ha az edzés után has gyakorlat van akkor nem középen van hanem velem szembe. Az utolsó edzésen a nyújtásnál is át jött az én oldalamra és előttem állt így nem is látta a másik sor. Én logikusnak tartanám ilyenkor hogy valaki középre áll. Meg ugye ekkor láttam vagy negyedjére hogy a pridos felsőmre mosolyog. Aztán múltkor hajtőfestést csináltam és ahogy be léptem a terembe azt mondta nagyon csinos vagyok és hogy nagyon jó így és teljesen másabb lett így az egész arcom.. meg sok más dolog amiből azt érzem még tetszhetem is neki.. de annyira kételkedem magamban.. egyszerűen mindig jön az hogy ahh lehet hogy hetero.. sok mindenkit megkérdeztem és többen azt mondták képek alapján hogy hetero egy kettő pedig hogy van benne valami… képről mondjuk én sem látom annyira benne de élőbe meg azt érzem hogy igen. Főleg hogy sosem vonzódtam hetero nőhöz mert nincs meg bennük az a … hogy is mondjam .. érzem hogy nem vonzódnak és ugye ez nekem kell… szóval teljesen ki vagyoook nem tudom hogy mit csináljak… azt tudom hogy ha van is benne hajlam a nőkhöz nem fog kezdeményezni mert véleményem szerint nem vállalja fel magát szóval nekem kellene de nem mereeeek..

Esetleg tudnátok valami tanácsot adni mi lehet a biztos jel amire lépjek?? Pl most beteg meg is kérdeztem jobban van e már stb … 2 nap múlva már lesz edzés… vettem neki protein szeletet hogy vissza rázódjon 😂😂 ott esetleg mikor át adom mire figyeljek nagyon? Tehát hogy mi lehet egy pici jel arra hogy tetszem neki??

Lehet zavaros voltam sőt biztos de már ott tartok hogy egy hete el sem tudok aludni annyira akarom őt és vonzódom meg ez a sok kérdés a fejembe meg hogy nem tudok biztosra semmit meg őrülökkkk

2022. aug. 2. 04:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/100 A kérdező kommentje:

Ja és a barátnőmmel járok ide és mikor mondtam hogy mennyire dicsérgetett a hajam miatt azt mondta hogy ő mivel jóval régebb óta jár egyszer sem dicsérte meg semmiét. Nekem meg az új cipőmet is észre vette és szóvá tette..

szval van sok jel mégis kételkedem és félek nagyon

2022. aug. 2. 04:23
 2/100 A kérdező kommentje:
Mellesleg nagyon erős radarom van és még így is parázok.. sok híresebb netes lányról megmondtam már hogy leszbi és nem vállalták nyíltan még akkor… egyik haverom szóvá is tette hogy mégis hogyan vettem észre mikor teljesen full nőies a legtöbb.. egyszerűen rájuk is rá néztem és az első pár másodpercben tudtam hogy mivan.. mégis itt szenvedek most is mint hogy aludnék inkább 😩
2022. aug. 2. 04:29
 3/100 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda edzés után, kérdezz az edzéssel kapcsolatban, dícsérd meg, s lásd, mi a válasza.
2022. aug. 2. 05:42
 4/100 anonim ***** válasza:
89%

Ennyiből nem lehet megmondani. A pride felső is tetszhet neki csak az, mert látja, hogy bátran vállalod magad. Az is lehet, hogy érzi rajtad, hogy tetszik neked, és heteroként is teszi kicsit magát. Az mindig hízelgő egy nőnek, ha tetszik valakinek.

Ugyanakkor attól még, hogy mondjuk full leszbikus, könnyen lehet, hogy csak kedves veled, de nem akarna semmit. Ha az edződ, akkor fontos neki, hogy az ügyfelei jól érezzék magukat órán, emiatt is nehéz megállapítani.

Döntsd el, hogy akarsz-e még az órájára járni, mert se akkor nem lesz jó, ha összejöttök, se akkor, ha bepróbálkozol, és elutasít. Ha annyira tetszik, beszélj vele, különben sosem tudod meg.

Amugy az is lehet, hogy van valakije, csak nem posztol róla. Mindenesetre nekem gyanús, hogy pride pólóban ott feszítesz, szerintem látja is rajtad, hogy odáig vagy, és még nem lépett.

2022. aug. 2. 08:33
 5/100 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobb lenne, ha gym-en kívűl is találkoznátok. Hívd meg valamire, ismerjétek meg egymást, beszéljetek az edzésen kívűl más témákról.

Szerintem onnantól kezdve kialakulhat köztetek egy igazi barátság. Barátságból pedig ki tudja mi. ;)

Én szorítok neked!

2022. aug. 2. 12:32
 6/100 anonim ***** válasza:
18%
Ha gondolod,add meg a snaped,és segítek kideríteni😁vagy akár itt privátban.
2022. aug. 2. 12:52
 7/100 A kérdező kommentje:
Jaj csajok én is tudom mit kellene tenni… nyíltan megkérdezni stb … de írtam hogy fosos vagyok 😅😂😂 az a baj annyira erős vonzalmat érzek iránta hogy egyszerűen 1 mp-nél tovább nem tudok a szemébe nézni … az elején pedig semennyire nem tudtam.. az utolsó 2 alkalomnál tudtam már többet a szemébe nézni:.. mert ahogy elsőnek megláttam onnantól egyre erősebben éreztem irànta a vonzalmat… és nagyon fèlek hogy rosszul érzem azt hogy van esély… folyamat várok tőle valami biztos jelet amitől el tudok kezdeni komolyabb szintre lépni felé.,. Azt viszont nagyon tetszik hogy ennyire megőrít és nagyon szép lesz ez ha valóban kölcsönös mert olyan filmes love story érzésem van tőle attól még hogy egyre jobban tönkre tesz a bizonytalanság 😂😂😂 egyébként meg akartam dicsérni pont akkor mikor ő el kezdett dicsérni .. tehát be előzött .. 🥲🤣 köpni nyelni nem tudtam.. annyira erős a vonzalom iránta hogy az hihetetlen .. és ha hetero én el is ásom magam mert soha egy hetero nőhöz sem vonzódtam.. még el élvezni sem tudnék ha hozzám nyulnának annyira nem fog meg semmi bennük .. szval ha ő hetero akkor mellette ő az antikrisztus is 🤣🤣🤣
2022. aug. 2. 13:16
 8/100 A kérdező kommentje:
Egyébként eleve ugye barátnőm járt oda elsőnek és már mondta hogy szerinte az edzője leszbi… tehát mikor már mentem kérte hogy mondjam majd meg mit látok… ahogy az első másodpercben rá néztem láttam hogy van benne valami de olyan ilyedt tág pupillás kinézettel nézett rám .. mint ha félne .. és még a szàja is kicsit ki nyitódott.. és úgy szólt akkor oda barátnőm hogy én lennék az új tag … meg már máskor is nézett így mikor mentem és hirtelen meglátott utána el is mosolyodott.. na az nap pl nem jött velem barátnőm és sokkal másabbul beszélt hozzám és nézett rám … egy ideig gondoltunk arra is barátnőmmel hogy lehet azt hiszi hogy mi egy leszbi pár vagyunk pedig a vezetek nevünk ugyanaz
2022. aug. 2. 13:20
 9/100 anonim ***** válasza:
100%
Ez amugy nagyon bonyolult😂de közben izgi is.Mikor talalkoztok legkozelebb?
2022. aug. 2. 13:36
 10/100 A kérdező kommentje:
Holnap után 😅 mert beteg volt így 3 edzés ki maradt… írtam is vele pár szót miatta… azt mondtam le ugrok a Margit hídról már 😂😂😂 vettem neki protein szeletet is majd oda adom neki hogy vissza rázódjon 🙃
2022. aug. 2. 13:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!