Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van itt olyan lány, aki csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, aki csak 20 felett jött rá, hogy a lányokhoz (is) vonzódik?

Figyelt kérdés
Nagyon furcsán érzem magam. Eddig nagyon pasizós voltam, el se tudtam volna képzelni, hogy lefeküdjek egy lánnyal is. Ha szép lányokat láttam az utcán, akkor esztétikailag elismertem a szépségét, de úgy éreztem, hogy mondjuk milyen jó lenne ha én is így néznék ki, nem éreztem semmiféle szexuális vonzalmat. A fekete és a mulatt lányokról gondoltam azt, hogy igazán nőiesek, de csak annyiban, hogy meg tudom érteni azokat a pasikat de még azokat a leszbikus nőket is, akiknek tetszenek. A lényeg, hogy új lakótársam van egy pár hete, aki egy gyönyörű fekete lány, aki ide jár egyetemre. Először is megállapítottam magamban, hogy mennyire jó alakja van. Nagyon jól összebarátkoztunk és egyre jobban tetszik. Kicsit szégyellem is magam, hogy egyre többet fantáziálok róla, főleg hogy gyakran látom őt hiányos öltözetben. Nem tudom, hogy ő mit gondol, de nagyon sokszor megölel hosszabban vagy megsimogatja az arcomat(az is lehet, hogy náluk ez teljesen természetes). Kicsit szerelmesnek is érzem magam. Nem tudom magamban helyre tenni ezt az egészet, mert már 23 éves vagyok, azt hittem ennyi idős koromra már egyértelmű, hogy kihez vonzódom, főleg hogy korábban szemernyi bizonytalanság se volt bennem.
2019. jún. 10. 11:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lényegtelen, hogy eddig kihez vonzódtál vagy kihez nem, most hozzá vonzódsz. Hogy mitől alakult ez így, fogalmam sincs...bár kicsit ijesztő, hogy egyik nap homoként kelsz fel, mikor addig hetero voltál😀
2019. jún. 10. 11:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális, van aki 30 meg 40 felett jön rá, mert akkor váltja ki belőle épp valaki... :) Aztán van akinek egész életében csak egy ilyen van, van aki ezután is próbálkozik másokkal is akár, ez változó. :) Hajrá azért. :D
2019. jún. 10. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy.
2019. jún. 10. 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 35 évesen jöttem rá, hasonlóképpen. Egyszerűen találkoztam egy lánnyal, aki megtetszett. Azóta általában is tetszenek a lányok.
2019. jún. 10. 11:57
 5/8 anonim válasza:
100%

Én most 22 évesen ismertem meg (bátran kijelenthetem) életem szerelmét. Akitől a hasadban tényleg ott vannak a lepkék, és a robbanás, minden csóknál robban a hasadban, és elvisz mint 1 tornádó.

Csókolóztam előtte is lányokkal, de semmit sem éreztem, meg azt is csak részegen. Így volt ez vele is. Közben volt egy 4éves kapcsolatom ami eléggé ellaposodott a végére, és ki is léptem belőle. Azóta boldogan és még mindig full szerelmesen együtt vagyok a lánnyal.

Annyit tudok mondani, hogy várj. Az idő majd megoldja, ha együtt kell lennetek, együtt lesztek. :) ha nem.. akkor nem. Kialakul majd. Ne siettess semmit.

Márai Sándor: Arról, hogy a dolgokat meg kell várni

Megvárni, egy angyal és egy szent türelmével, amíg a dolgok - emberek, eszmék, helyzetek -, melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket. Mert bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek életedhez, jellemedhez, világi és szellemi sorsodhoz tartoznak, állandóan útban vannak feléd. Könyvek. Férfiak. Nők. Barátságok. Megismerések, igazságok. Ez mind feléd tart, lassú hömpölygéssel, s találkoznotok kell egy napon. De te ne kapkodj, ne siettesd útjukat és közeledésüket. Ha nagyon sietsz feléjük, elkerülheted azt, ami fontos és személyesen a tiéd. Várj, nagy erővel, figyelmesen, egész sorsoddal és életeddel.

2019. jún. 10. 15:09
 6/8 anonim válasza:
Ja bocsi, tehát így volt ez vele is..... leszámítva, hogy aztán az after után (ahol szintén kiosongattunk puszilkodni) reggel 8-ig beszélgettünk, majd később találkoztunk .... és nem bírtunk egymás nélkül megmaradni, de egymás mellett sem anélkül, h ne tépnénk szét egymást :)))))
2019. jún. 10. 15:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Bennem is 21 évesen lobbant fel. Amikor összefeküdtem a legjobb baratnőmmel 😅
2019. jún. 11. 00:39
 8/8 biera77 ***** válasza:
Most úgy gondolom,hogy mindig is bennem volt,de 37 évesen volt az első csajos élményem!Azóta folyamatosan vannak nők az életemben.. :) 44/L
2019. jún. 12. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!