Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék olyan lányokkal ismerkedni akik szintén a lányokhoz vonzódnak. Van itt ilyen lány? L/13
Figyelt kérdés
2013. dec. 22. 15:36
1/9 anonim válasza:
Kicsit korai ez még, nem gondolod?
2/9 anonim válasza:
5 perc alatt ennyi genetikai hulladék...
3/9 anonim válasza:
13 évesen ennyire biztos vagy ebben?
4/9 anonim válasza:
Csak ismerkedni akar... már az is baj?!
7/9 anonim válasza:
Szia.én nem vagyok leszbi, viszont eljátszok a gondolattal,hogy milyen lehet egy lánnyal:D
8/9 anonim válasza:
Ismerkedés alatt érted hogy..?
Ja meg azt elmesélhetnéd, 13 évesen honnan tudod, hogy leszbi vagy xD 7. es vagy 8. os vagy? xD
Tudod, ilyen idős koromban fára másztam, nem másokra xD
17/L
9/9 anonim válasza:
Ő se azt mondta, hogy szexet keres...lehet, hogy csak kérdései vannak a leszbikussággal kapcsolatban :)
Nem kell rögtön leribizni :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!