Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cseréltetek már valaha mással bugyit?
Megismerkedtem egy lánnyal akivel minden jó meg van köztünk az a fajta vonzalom ami így a virtuális térben lehetséges :)
Természeten fel jött a szex mint téma es felvette az ötlete h cseréljük el egymás bugyijat( postán elküldjük a másiknak ) ez a dolog tetszik es es benne is lennék :D
Valaki csináltam már hasonlót? Kire kell számítani?:)
5
Ez mióta nyelvtannácizmus? Ezt a kifejezést indokolt esetben kéne használni. Nem a vesszőket kértem rajta számon, hanem azt, hogy a helytelen, de értelmes ragok miatt gellert kap a teljes szöveg értelme. Ez nem helyesírási nyelvtan, hanem szemantika.
Így, hogy még nem találkoztam a másikkal ilyet nem csinálnék.
Írtad a virtuális térben lévő vonzalmat.. Én ezzel vigyáznék a helyedben. Nem azért mert kamu lenne az illető, csak a döntő az élő vonzalom lesz.
Ha egyébként már találkoztunk többször is és tudom, hogy meg van köztünk a valós vonzalom, akkor lehet benne lennék egy bugyi cserés mókában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!