Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Cseréltetek már valaha mással...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cseréltetek már valaha mással bugyit?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal akivel minden jó meg van köztünk az a fajta vonzalom ami így a virtuális térben lehetséges :)

Természeten fel jött a szex mint téma es felvette az ötlete h cseréljük el egymás bugyijat( postán elküldjük a másiknak ) ez a dolog tetszik es es benne is lennék :D

Valaki csináltam már hasonlót? Kire kell számítani?:)

2022. febr. 4. 14:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Ilyen esetekben a posta alkalmazottaira kell számítani.
2022. febr. 4. 14:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Azta de frappáns válasz 👏🏽
2022. febr. 4. 15:01
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
1# xdd
2022. febr. 4. 15:08
 4/12 anonim ***** válasza:
44%
Nem humorizálnék szét egy kérdést, ha nem volna tele értelmetlen ragokkal, mert a kiírója annyira lusta, hogy 1. képtelen autocorrect nélkül szöveget létrehozni, 2. ha már használja, nem ellenőrzi a szöveget élesítés előtt.
2022. febr. 4. 15:26
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
4# Te meg szétgrammarnáciskodtad. Na?
2022. febr. 4. 15:30
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem, soha. De engem a sexchat sem vonz. Amint lehet, szeretem élőben folytatni az ismerkedést.
2022. febr. 4. 15:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Így ismeretlennel postán soha. :D
2022. febr. 4. 16:42
 8/12 anonim ***** válasza:
45%

5

Ez mióta nyelvtannácizmus? Ezt a kifejezést indokolt esetben kéne használni. Nem a vesszőket kértem rajta számon, hanem azt, hogy a helytelen, de értelmes ragok miatt gellert kap a teljes szöveg értelme. Ez nem helyesírási nyelvtan, hanem szemantika.

2022. febr. 4. 17:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Így, hogy még nem találkoztam a másikkal ilyet nem csinálnék.

Írtad a virtuális térben lévő vonzalmat.. Én ezzel vigyáznék a helyedben. Nem azért mert kamu lenne az illető, csak a döntő az élő vonzalom lesz.

Ha egyébként már találkoztunk többször is és tudom, hogy meg van köztünk a valós vonzalom, akkor lehet benne lennék egy bugyi cserés mókában.

2022. febr. 4. 18:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy vagyok,mint az útolsó. Amúgy izgi szerintem,meg minden. Nekem az első randim úgy sikerült a lánnyal,hogy meglátta konkrétan a bugyim véletlen ülés során és elvileg eléggé izgalomba jött,mert bejött neki,de pl más valaki amikor küldött nekem fotót,ott a bugyi annyira nem volt izgató,szóval a virtuális-élő helyzet szerintem is sokat számít. (Élőben szerintem még előbb jön izgalomba az ember) Szóval én a helyedben egy talit megejtenék vele,és akkor már személyesen cserélhetnétek,és akkor még szexibb.
2022. febr. 5. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!