Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem arra, hogy valaha elvesszem a szüzességem így?
24 éves leszbikus lány vagyok, még soha sem volt párkapcsolatom. Annyira homofób családból jövök, hogy nem vagyok képes túljutni a gátlásaimon, egy utolsó szarnak érzem magam, amiért nem heteró vagyok.
Viszont már annyira frusztrál, hogy ennyi idősen még nem voltam senkivel, hogy ez még több szorongást okoz.
Beleragadtam ebbe az ördögi körbe, nem tudok kiszabadulni. Van esetleg valami oldal, ahol lányokkal lehet ismerkedni és nem néznek teljesen bolondnak, hogy ennyi idős koromra még nem volt senkim?
Miért néznének bolondnak?
En 28 évesen vagyok szűz heteróként
'Ok, hogy leszbikus vagy, de hogy állsz pl az idősebb pasikkal?"
??????
Nem jönnek be a pasik. Se idős, se fiatal.
A legtöbb lmbt ember később ér, tök normális a huszas éveidben elveszíteni.
Pszcihológushoz kéne menned, aki melegbarát, éd dolgozni a traumádon.
Én nem fogalmaznék úgy, hogy ez egy ördögi kör.
Tudod magadról, hogy nővel szeretnél együtt lenni. Erre fókuszálj. A saját boldogságod a legfontosabb.
Problémát az okozza, hogy homofób környezetből jöttél, ezzel kellene először is foglalkoznod. Hogy magad előtt felvállald a vágyaidat, melyek teljesen természetes, emberi vágyak. Fogadd el önmagadat úgy, ahogy vagy.
Ebben segíthet, ha beszélsz róla valakinek, már ez is, hogy kiírtad ide. De egy közeli barát, akiben megbízol, vagy tényleg egy szakember tud segíteni ebben. Fontos kiemelni, hogy SEGÍTENI. Viszont neked kell tisztáznod a dolgot önmagadban. Kezdheted azzal, hogy egy füzetbe leírod az érzéseidet, meg nézel a témával kapcsolatos videókat.
Szorítok neked!
Előző vagyok.
Nincs olyan, hogy el KELL veszítened a szüzességet. Azt csakis akkor, ha készen állsz rá, és tényleg akarod. Magadra figyelj, ne arra, hogy mit mondanak mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!