Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkhöz vonzódó nők miért ilyen gyakran "alternatív" stílusúak?
Rocker, metálos, goth, tetovált, piercinges, felnyírt-színes hajú, animés, filmek/sorozatok iránt rajongó, stb.
Félreértés ne essék, semmi baj nincs ezekkel, csak az ismerkedős korszakomban tűnt fel, hogy nem könnyű "átlagos" kinézetű leszbikus/bi nőkkel összefutni.
27 éves vagyok :D Szerintem visszataszító a színes haj, piercing, agyontetovált kar stb. egy huszonévestöl és egy negyvenévestöl ugyanúgy. Nem korhoz kötöm. Én magam is vagányabb stílusú vagyok, nem az a tipikus nöies, de normálisan öltözködöm, normálisan hordom a hajamat, nincs rajtam se tetkó, se piercing, se orrkarika és sosem tetszett és nem is akarok. A természetesség híve vagyok.
Igazad lehet amúgy, hogy ez inkább a fiatalabb korosztályra jellemzö, de a miértjét akkor sem értem. Miért kell ezt tennetek a külsötökkel szép lányok?? Engem ez tökre kiábrándít. Vagy pl. felmegyek Tiktokra és már orrpiercing és tetoválás nélkül nem is lehet látni leszbikus lányt. Oké lehet, hogy 19-20-21 évesekröl beszélünk, de akkor is egyre több az ilyen. Gondolom ez most a divat, de akkor is elfuserált egy trend és csak elcsúfítják magukat a gyönyörü lányok.
Két okból: egyszerre észrevehetőnek lenni a többi leszbikus számára, és taszítani a pasikat.
Ha történelmileg megnézed, mielőtt lettek volna diszkrét társkeresők, valahogy jelezni kellett a másik felé, hogy szabad a pálya. Emiatt volt az, hogy hacsak nem egy leszbikus bár volt a hely, inkább a femme kezdeményezett, mert a butch csajon jobban látszott a dolog.
Emellett a femmék esetében is van az a tipikus hiperfeminin megjelenés, amiről egyértelműen megmondod, hogy nem a férfiaknak szól.
Szerinted hány pasi megy be egy ilyen habos pink a hálószobába, és érzi jól magát? Vagy mondjuk ha megnézed az egész cottagecore vonalat, a pasik nagy része azt se tartja igazán vonzónak.
Ha azt a csipkés valamit, amit fennt linkeltek is megnézed, nekem pl azonnal egyértelmű, hogy ez nem egy heteró nő, hanem ez már a femme kategória.
Pont ahogy a férfiakon a hipermaszkulinitás is egy idő után átmegy homoerotikusba, a hiperfemininitás nőkön is nagyon levágós ám.
De durva a 23-as.😀
Eddig nem is gondoltam erre. Akkor lehet, emiatt ismernek fel a leszbik.😄 Köszi!^^
Metamorphosis: több mint valószínű.
Annyira bírom egyébként amikor jönnek itt a femme csajok, hogy úú rajtam nem látszik, aztán leírják a legcampebb női stílust valaha. 🤫🤭
Ez engem is érdekelne.😂
Nem vagyok része aktívan az LMBTQ+ közösségnek, az az igazság. A konzervatív csőheteró ismeretségi körömből tudok csak kiindulni. :D De ez a válasz most nagyon tetszett.☺️
Nekem tetszenek az ilyen stílusúak,de azt bírom,hogy nekik meg ez ilyen elvárás,hogy a másik is legyen az,meg kicsit úgy látom,mintha ezzel menőzni akarnának,hogy ezzel magasabb rendűnek hiszik maguk,hogy ettől válnak különlegessé,pedig az egyéni gondolatoktól,érzésektől,véleményektől válik valaki,nem attól,mert feltűnően öltözködik/csinálja magát.
Én is olyan típus vagyok,aki hol lányos,hol lányosan fiús,tehàt nem lehet megmondani,hogy leszbikus vagyok (ülésemről,álló helyzeteimből már lehet sejteni),de amikor ilyen lányokkal ismerkedek,csak azért,mert látom ugyanígy ez a kettőség jellemzi (hiszen lánynak néz ki,és vagy fiúsan,vagy lányosan,vagy keverten öltözik),akkor pont arra vagyok kíváncsi miben más,mert azt gondolja az ember,hogy ő tényleg elvont alkat,de eddig nem kaptam semmi olyat,amitől levettek volna a lábamról. Átlagosat kaptam,vagy az alattit.
Az,hogy miért ilyen gyakori,szerintem ezek miatt. Valaki rohadtul nem ilyen amúgy,valaki más miatt tetováltat magára csomót,valakik mások miatt öltöznek úgy ahogy,valakik azért viselkednek úgy,és hordják a hajukat,gyűrűket stb úgy ahogy,mert azt hiszik ezt kell tenniük stb. De lehet nem is szereti a gyűrűt,lehet azt se tudja miért színes a haja,miért ilyen a stílusa,miért hallgat régi,elvont zenéket. Sokan mennek egy réteg után.
13:01/26
camp: eltúlzott feminin stílus, viselkedés. semleges konnotációja van, de általában a meleg közösség tagjaira.
cottagecore: microtrend, kb kizárólag nők által képviselt stílus. Csendes idilli vidéki élet, selyem és vászon ruhák, virágos rétek, frissen sült kenyér, kócos frizurák, friss smink, minimalista ékszerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!