Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A nőkhöz vonzódó nők miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkhöz vonzódó nők miért ilyen gyakran "alternatív" stílusúak?

Figyelt kérdés

Rocker, metálos, goth, tetovált, piercinges, felnyírt-színes hajú, animés, filmek/sorozatok iránt rajongó, stb.

Félreértés ne essék, semmi baj nincs ezekkel, csak az ismerkedős korszakomban tűnt fel, hogy nem könnyű "átlagos" kinézetű leszbikus/bi nőkkel összefutni.

2022. febr. 2. 22:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
44%
#10: Igen, én ezt értem és igazad van. Én úgy gondoltam, hogy míg mondjuk 10-böl 8 leszbikus ilyen, addig 10-böl mondjuk csak 2 hetero excentrikus. Ha az átlagot nézzük.
2022. febr. 3. 10:10
 12/30 A kérdező kommentje:

Lehet életkori dolog is, én huszonéves vagyok, egyetlen 40 körüli leszbikus nőt ismerek, ő annyira férfias, hogy első ránézésre meg sem mondaná róla az ember, hogy nő. Azért azt egyáltalán nem mondanám, hogy a korosztályom nagy része alternatív stílusú. Az átlag öltözködése közelebb áll ehhez:

[link]

Mint mondjuk ehhez a stílushoz:

[link]

2022. febr. 3. 10:29
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hasonló:

[link]

[link]

Nem tudom, szerintem ez már nem alter. Ja, és 21 vagyok. :D

2022. febr. 3. 10:35
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezen már én is gondolkodtam. Bennem az merült fel, hogy mivel ugye a nőkhöz vonzódnak, így ők annyira nem hajlamosak megfelelni az épp divatos nőideálnak, mernek eltérni tőle, kimondottan akár teljesen fiúsnak is lenni. Pl nem azt a farmert veszik fel amelyikben jó a seggük, hanem ami 3 számmal nagyobb és kényelmes, nem szempont a hosszú haj se, hogy lovaglóban legyen mit húznia a sracnak. :D
2022. febr. 3. 10:36
 15/30 anonim ***** válasza:
0%
Kutyára gondoltam...
2022. febr. 3. 10:42
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
14-essel értek egyet, plusz a 10-ből 8-as statisztika is erősen sántít. A 30+-os korosztályban legalábbis biztos.
2022. febr. 3. 12:07
 17/30 anonim ***** válasza:
43%
Lehetne arra fogni, hogy ugyanannyi a normalis kinezetu leszbikus is, mint az alternativ, csak az alternativat könnyebb eszrevenni, mert leri rola a massaga. Viszont ha mondjuk felmesz egy leszbikus tarskeresore, ott se sürün jön veled szembe normalis kinezetu lany... Ugyhogy szerintem nem tulzas a 10-böl 8. En 10-böl 8 lanyt balra huzok az extravagans kinezete miatt, max 2-öt ha jobbra...
2022. febr. 3. 12:41
 18/30 anonim ***** válasza:
86%

#17:

Nem tudom, nem ilyen platformokon szoktam ismerkedni, illetve barátnőimet sem ilyen appokon ismertem meg. Ugyanakkor szerintem arányosan heteróknál és férfiaknál is sok lehet fenn ilyen site-okon, akik extravagánsak. Szerintem semelyik csoportban nem olyan népszerűek, mint a visszafogott stílusúak. De ez csak egy vélemény.🤷‍♀️

2022. febr. 3. 12:55
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
*heteróknál és meleg férfiaknál is, bocsi…😆
2022. febr. 3. 12:55
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

De aki 10-ből 8-at extravagánsnak tart, az melyik korosztály? Csak mert én a 38 évemmel, amikor nézegettem a badoot és a tindert, maximum fele-fele arányban láttam ilyen nőket. Az ennél is idősebb korosztályra meg főleg nem jellemző. A huszonévesek meg csak legyenek is feltűnőbbek, már akinek tetszik az ilyen. 40 évesen már gáz kékre festeni a hajad. Ha én most újra 20 éves lennék, tuti én is így néznék ki. Sőt, így is néztem ki anno, csak akkor még nem a kék haj volt a divat :D Aztán idővel "felnő" az ember, és szolidabb stílusra vált (kivétel mindig akad). De szerintem ez így van jól. Úgyhogy nem gondolom, hogy pont a leszbikusoknál lenne ez trend, inkább a fiatal korosztály sajátossága.

Illetve ha a fiataloknál mégis több a leszbikusok között, aki merészebb külsőt vállal, az tényleg azért lehet, mert 1. nem kell a férfiak által elvárt női sztereotíp kinézetet erőltetnie, 2. valószínűleg több a fiúsabb viselkedésű, és ezt fel is vállaló nő köztük. Esetleg 3. előfordulhat, hogy így próbálja meg a többi lány figyelmét felhívni arra, hogy őt a lányok érdeklik, hiszen mindenki tudja, hogy milyen nehéz párt találni, pedig lehet, hogy naponta többször elmegyünk egymás mellett, csak nem is sejtjük, hogy "egy csapatban játszunk".

2022. febr. 3. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!