Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkhöz vonzódó nők miért ilyen gyakran "alternatív" stílusúak?
Rocker, metálos, goth, tetovált, piercinges, felnyírt-színes hajú, animés, filmek/sorozatok iránt rajongó, stb.
Félreértés ne essék, semmi baj nincs ezekkel, csak az ismerkedős korszakomban tűnt fel, hogy nem könnyű "átlagos" kinézetű leszbikus/bi nőkkel összefutni.
Lehet életkori dolog is, én huszonéves vagyok, egyetlen 40 körüli leszbikus nőt ismerek, ő annyira férfias, hogy első ránézésre meg sem mondaná róla az ember, hogy nő. Azért azt egyáltalán nem mondanám, hogy a korosztályom nagy része alternatív stílusú. Az átlag öltözködése közelebb áll ehhez:
Mint mondjuk ehhez a stílushoz:
#17:
Nem tudom, nem ilyen platformokon szoktam ismerkedni, illetve barátnőimet sem ilyen appokon ismertem meg. Ugyanakkor szerintem arányosan heteróknál és férfiaknál is sok lehet fenn ilyen site-okon, akik extravagánsak. Szerintem semelyik csoportban nem olyan népszerűek, mint a visszafogott stílusúak. De ez csak egy vélemény.🤷♀️
De aki 10-ből 8-at extravagánsnak tart, az melyik korosztály? Csak mert én a 38 évemmel, amikor nézegettem a badoot és a tindert, maximum fele-fele arányban láttam ilyen nőket. Az ennél is idősebb korosztályra meg főleg nem jellemző. A huszonévesek meg csak legyenek is feltűnőbbek, már akinek tetszik az ilyen. 40 évesen már gáz kékre festeni a hajad. Ha én most újra 20 éves lennék, tuti én is így néznék ki. Sőt, így is néztem ki anno, csak akkor még nem a kék haj volt a divat :D Aztán idővel "felnő" az ember, és szolidabb stílusra vált (kivétel mindig akad). De szerintem ez így van jól. Úgyhogy nem gondolom, hogy pont a leszbikusoknál lenne ez trend, inkább a fiatal korosztály sajátossága.
Illetve ha a fiataloknál mégis több a leszbikusok között, aki merészebb külsőt vállal, az tényleg azért lehet, mert 1. nem kell a férfiak által elvárt női sztereotíp kinézetet erőltetnie, 2. valószínűleg több a fiúsabb viselkedésű, és ezt fel is vállaló nő köztük. Esetleg 3. előfordulhat, hogy így próbálja meg a többi lány figyelmét felhívni arra, hogy őt a lányok érdeklik, hiszen mindenki tudja, hogy milyen nehéz párt találni, pedig lehet, hogy naponta többször elmegyünk egymás mellett, csak nem is sejtjük, hogy "egy csapatban játszunk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!