Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítèlnètek,ha valaki abortusz helyett az örökbeadást vagy a nevelőszülőket választja?
Nem! Sőt! Nagyon becsüllek érte! Jobb örökbe adni, amivel adsz neki is esélyt, egy házaspárnak boldogságot, s nem leszel gyilkos!
Ha oda jutsz, írj, segítek szívesen!
Én senkit nem ítélek el, és szerintem ez így van jól.
Azzal nem mész sokra, hogy idegenek véleményére adsz.
Èn olyan munkahelyen dolgozok,amine van lakóotthona,ès sok olyan munkatársam lakik ott,akiket beadott az anyukája szülès után.Sokan úgy beszèlnek a szüleikről,hogy minek csinálták akkor meg,ès hasonlóak.Vannak akik jobban elítèlik a nevelőszülősdit,mint az abortuszt.Ez mièrt van???
A nagyobbik lányom autista, ès èrtelmi fogyatèkos.24 órás felügyelet kell neki.17 èves lesz Júliusban.Neki is nèztem egy lakóotthont,mert ott szakszerűbben tudnak vele foglalkozni,ès nyáron is ott lehet.
18 évesen volt abortuszom, ha visszatekintek akkor arra a hülyegyerek korszakomra, jobb hogy volt választás. Ami amúgy nem egy leányálom volt a dolog... az élethelyzet úgy hozza tud ez jó döntés is lenni...
Ha van gyereked mindíg hiányozna a baba, bármilyen jó helyre is kerűl..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!