Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkhöz vonzódó nők miért ilyen gyakran "alternatív" stílusúak?
Rocker, metálos, goth, tetovált, piercinges, felnyírt-színes hajú, animés, filmek/sorozatok iránt rajongó, stb.
Félreértés ne essék, semmi baj nincs ezekkel, csak az ismerkedős korszakomban tűnt fel, hogy nem könnyű "átlagos" kinézetű leszbikus/bi nőkkel összefutni.
Azt nem tudom de én egy nőies leszbikus no vagyok rólam szinte senki nem mondja meg hogy leszbikus vagyok :)
Bár őszinte leszek nekem az átlagos vagy a nőies lányok jönnek be :)
Nincsenek többen, de kizárólag őket veszed észre + róluk üvölt is.
Rólam például az életben nem mondanád meg, hogy biszexuális vagyok a konzervatívabb, feminin stílusom + hosszú hajam, nuku tetoválás/piercing alapján - plusz élőben nem is kötöm minden jöttment orrára. (Egyedül a női partnereim tudják.) Ja és a metált is szeretem, meg az animéket is.
A kedvencem, amikor mindkét oldalról ez jön kritikaként, hogyha nem látszik rajtad, akkor nem is lehetsz az. Ez ugyanaz, mint amit az elvakult rockerek hisznek, hogy csak amiatt, mert nem hordasz vedlésig zenekaros pólókat, nem tudhatsz annyit a rock zenéről, mint ők. Aztán ők azok néha, akik 2 albumon kívül mást nem tudnak felsorolni…
(Amúgy LMBTQ+ körökben is megy a cicaharc ezen. Nagyon sok általad említett egyénnek nem tetszik az, amikor valakin nem látszik az irányultsága…)
Hmm, egy nagyon érdekes kérdést vetettél fel, engem is érdekel ez a dolog. Én is úgy látom, ahogy te, hogy belölük több van. Nekem pl. pont ezért is megy nehezen a párválasztás, mert szinte lehetetlenség olyan leszbikus lányt találni manapság, akin nincs tetoválas vagy piercing vagy nincs felnyírt kék/zöld haja stb. Olyan ritka normális, átlagos kinézetü leszbikus lánnyal találkozni.
Hogy mit értek normális alatt? Természetes szépség smink nélkül vagy kevés sminkkel, természetes hajszín, elegáns, nöies, ízléses ruhaviselet, zéró tetkó/piercing.
Nekem már-már néha úgy tünik, mintha a leszbikusok szándékosan ki akarnának tünni a tömegböl, hogy villogtassák a másságukat és mindenáron akarnak valami kirívó dolgot magukon hordani. Nekem ez annyira eröltetett. Ez már inkább feltünési viszketegség, mintsem önkifejezés.
#8:
Igen, de aki azzal akar kampányolni, hogy leszbikus, az minden eszközt megragad ehhez és ha nem lenne az, akkor is találna valamit, ami miatt feltűnősködhet. :D Ez nem a leszbikusok/melegek sajátja, hanem az excentrikus embereké. Ugyanez heteróban is megvan, de azon elsiklik a figyelmed, mert nem céljuk, hogy megragadják a tekinteted. :D
Amúgy mondom, rólam nem mondanád meg. Sőt, nem is mondanám el neked a nemi irányultságomat sem, csak ha alapvetően társkeresési céllal ismerkedünk és te is bi/leszbi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!