Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinetek a német bevándorlásellenes párt vezetője, Alice Weidel szexi?
Elképzeltem, ahogy Berlinben sétál kézenfogva egy leszbi pár, mögöttük egy terrorista készül hátba lőni őket, de pont ott jön Alice és leteperi a terroristát a földre.
Jó csaj biszex szemmel.
Csak nem értem a gondolkodásmódját.
Egy olyan párt vezetője leszbikusként, ami ellenzi az azonos neműen házasságát és az adoptálási jogukat...
(a bevándorlásról alkotott véleménye oké, azzal semmi bajom..)
Ja és az hozzá tartozik, hogy felvállaltan egy nővel él együtt és 2 gyereket nevelnek...
előző voltam..
"Elképzelem,ahogy Berlinbrn kézenfogva sétál egy leszbi pár,mögöttük egy terrorista készül hátba lőni őket,de pont jön Alice és leteperi a terroristát a földre."
Hát, ha a Resident Evil- filmekbeli Alice-re gondolsz akkor nagyon látványos lenne az a leteperés,az hétszentség. De a képen lévő nyámnyila,aktakukac nő,aki látszólag még rgy pofont sem adott soha senkinek mégis hogy csinálná? :D Egy buszmegállóban kötözködő kamasz cigánylánytól is sikítva rohanna el,nemhogy egy igazi terroristol:D
#4 #5 Alice pártja, az AfD úgy gondolja, hogy a jelenlegi helyzetben fontosabb a Haza védelme egy olyan kultúrkörből származó emberekkel szemben, ahol legszívesebben kiírtanák a melegeket.
Nyugaton van is egy kifejezés erre, a Homonacionalizmus. Ez azt jelenti, hogy LMBT emberek aktívan támogatnak jobboldali és illetve szélsőjobboldali pártokat, mert a nyugati civilizáció fejlettség és civilizáltság egyik fokmérőjének tartják az LMBT jogokat, ami megkülönbözteti ezen országokat olyan helyektől, mint pl. Irán és Szaúd-Arábia. Félnek tőle ugyanis ezen LMBT emberek, hogy minél muszlim migráns jön az országukba, annál nagyobb az esély rá, hogy valamelyik az utcán megveri, vagy megöli őket, míg a helyi fehér emberek között erre jóval kisebb az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!