Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki még 1 milliárd forintra is nemet mondana?
Tehát szokásos tisztességtelen ajánlat, egy milliárd, egy éjszaka, egy ápolt, átlagos fószerral.
Van ilyen?
Na jó, de egy milliárd nem kis pénz.
Biztosítva lenne a gyerekednek, szüleidnek minden.
Én férfi vagyok, de ennyi pénzért még homo aktust is bevállalnék, aztán helló.
A pénz nem minden. Csak néhányan azt gondolják, pénzért bármit megkapnak. Egyrészt nem tudod a boldogságodat pénzen megvenni. Akáremnnyi pénzed van, nem tudod boldogságra átváltani.
Aztán ott van az, mit mond majd az illető az embereknek. Honnan lett egy milliárdod? Á, csak úgy találtam az utcán. Vagyis nem is. Nagyobb értéke van a tisztességes úton szerzett pénznek.
Van, aki jól érzi magát úgy, hogy maga dolgozik meg a pénzéért, kreativitással kihozza magából a lehető legtöbbet, amit pénzre tud váltani. Ezt megint nem lehet kiváltani azzal, hogy hé, itt egy milliárd, nem dugunk?
Munkahelyeeden nap, mint nap teszel olyat, amit nem szeretnél.
Hosszú évek alatt ez nagyobb erőszak, mint egyszer 20 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!