Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerinetek a német bevándorlás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinetek a német bevándorlásellenes párt vezetője, Alice Weidel szexi?

Figyelt kérdés

[link]

Elképzeltem, ahogy Berlinben sétál kézenfogva egy leszbi pár, mögöttük egy terrorista készül hátba lőni őket, de pont ott jön Alice és leteperi a terroristát a földre.

2018. febr. 6. 08:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
29%

Tetszik a politikája és a kinézete is. Most kicsit be vagyok piálva és izgulva is, úgyhogy azt mondom, hogy simán bemennék vele a vécére, végignézném, ahogy beletojik, kitörölném neki, aztán jól kinyalnám. Szeretem az ilyen szőke bombázókat, alapból tetszenek az ilyen szexuálisan nyitott germán csajok, és én se szívlelem a bevándorlást. :)

27/N

2018. febr. 7. 21:20
 12/16 anonim ***** válasza:
42%
Ha bevándorlásellenes, akkor csak jó lehet!
2018. febr. 9. 18:00
 13/16 anonim ***** válasza:
39%
Ocsmány zsi...zsigulihoz hasonló fejű!!!
2018. febr. 9. 18:11
 14/16 anonim ***** válasza:
97%
Hát nem tudom... nekem éppen nem az esetem, de másnak lehet bejön. :)
2018. febr. 9. 20:21
 15/16 anonim ***** válasza:
39%

10-es, ez pké, de akkor sincs benne logika.

Miért nem alapít saját, centralista pártot, ahol úgy gondolkodnak az egyének jogairól, mint a baloldal, a nemzetről és a határvédelemről meg mint a jobboldal. Utána lehetne bizonyos témákban, mint a bevándorlás ellenesség együtt működni más pártokkal...

Szerintem a választók között lenne rá igény...

2018. febr. 9. 21:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik Alice, imádom őt. :)
2023. márc. 16. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!