Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek leszbikus a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek leszbikus a lányom, vagy aszexuális?

Figyelt kérdés

Januárban lesz 22 éves és még nem volt pasija. Igaz, barátnője sem. Tudom, mert itthon lakik.

Szerintetek mi lehet az oka? Szép lány.

Lehet, hogy leszbikus? Mindig azt mondja, hogy hagyjam a pasikkal.

2021. nov. 26. 23:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Te voltál fiatal? Na akkor képzed magad a helyébe, hogy mit szóltál volna hozzá ha anyád azzal traktál folyamatosan naaaaaa mikor pasizol már be? Inkább erősítsd a lányoddal a bizalmi viszonyt - azon túl hogy elfogadod már egy 22 éves nő, nem feltétlenül fog mindent "anyuci" orrára kötni. Fogadd el már felnőtt.
2021. nov. 26. 23:48
 2/17 anonim ***** válasza:
15%

nekem 21 évesen lett először kapcsolatom (férfi vagyok és lánnyal)

talán a jobbik eset, ha leszbi (pedig a melegség betegség a szememben), rosszabbik esetben molesztálták, erőszakoskodtak vele, vagy épp van pasija, csak a férjednél/feleségednél is idősebb és pénzét és nem a 2 szép szeméért van vele együtt

2021. nov. 26. 23:49
 3/17 A kérdező kommentje:
Kizárt, hogy lenne pasija, mindig itthon ül. Csak az iskolába jár be mikor kell.
2021. nov. 26. 23:51
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Akkor ezért nincs pasija, mert nem tud hol ismerkedni. Én is itthon ülök sokszor, nekem is ezért nincs senkim. 21/F
2021. nov. 26. 23:55
 5/17 anonim ***** válasza:
86%

És ha leszbikus, vagy aszexuális, akkor már nem szereted annyira?

Talán nem kéne zaklatni a hülyeségekkel és akkor őszinte lenne veled. Te nem voltál fiatal?

2021. nov. 27. 00:03
 6/17 anonim ***** válasza:
31%
Inkább gyanakodnék önbizalomhiányra, és/vagy covid miatti túlzott rettegésre
2021. nov. 27. 00:50
 7/17 anonim ***** válasza:
86%
Attól, hogy nem viszi haza és nem köti az orrodra, valószínűleg még van magánélete. Magánélete. 22 éves felnőtt nőként, pláne ha az anyját ennyire láthatóan foglalkoztatja, valószínűleg unja a folytonos kérdezgetést a témában. Ne legyél naiv, ha haza nem is viszi, mert van annyi esze, azért mikor elmegy otthonról bármikor randizhat is, csak olyan helyen teszi, ahol a kotnyeles anyja nem tudja zavarni benne. Ettől se leszbikus, se aszexuális nem lesz. Hagyd békén, es ha majd olyan kapcsolata lesz, amit úgy ítéli, hogy bemutatna otthon is, meg fogja tenni. Te pedig kedvesen és örömmel fogod fogadni, ha fiú ha lány.
2021. nov. 27. 02:58
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha valoban szép lány akkor engem érdekelne.
2021. nov. 27. 05:49
 9/17 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ennyiből nem lehet megmondani,azt viszont teljes bizonyossággal ki lehet jelenteni hogy semmi közöd hozzá.
2021. nov. 27. 07:16
 10/17 anonim ***** válasza:
88%
Figyelj mami, semmi közöd a lányod pasi ügyeihez, a szexualis orientációjához pedig végképp nem. Ha ő akarja akkor elmondja és elfogadod(!), ha nem akkor ez van.
2021. nov. 27. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!