Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miféle lépcsőzetesség ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miféle lépcsőzetesség ez?

Figyelt kérdés
18 voltam mikor magamra találtam és felvállaltam a másságom. Azelőtt egy fiúm volt. Majd együtt éltem egy lánnyal 3 évig. Amióta szakítottunk nem volt parkapcsolatom. Randizgattam, társkeresőztem, de ez nem igazán az én műfajom. Reménytelenül beleszerettem valakibe. Idestova 5 éve nem voltam senkivel.. néha már azon gondolkozom, hogy a következő lépés az aszexualitas?!

2021. márc. 19. 11:46
 1/7 anonim ***** válasza:
21%

És a pasik már nem vonzanak egyáltalán?

MIért nem jössz össze azzal akibe szerelmes vagy?

Kapcsolatban van netán?

2021. márc. 19. 12:04
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Ez nem lépcsőzetesség, semmiféle aszexualitás nincs benned. Egy biszex nő vagy akinek nem "jön össze" semmi az utóbbi években. Aszexuális az aki nem is kívánja.
2021. márc. 19. 12:18
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem vagyok biszexuális, vagyis nem gondolom magam annak. Nem vonzanak a férfiak, sőt taszítanak inkább, annak ellenére, hogy akadna “kérőm”. Akit kiszemeltem, nem vonzódik a nőkhöz.

Néha már én sem kívánom a szexet, vagyis hullámvölgyben vannak ilyen érzéseim. Van, hogy azt érzem bárkivel ágybabújnék, máskor inkább azt érzem egyáltalán nincs szükségem lefeküdni senkivel. Már tartok is az ismerkedéstől és attól ami annak következménye lehet.

2021. márc. 19. 12:36
 4/7 *Felhasználói név ***** válasza:
100%
Uuugyan ebben vagxok most, fura de valahol jó olvasni, hogy ez nem egyedi nyavalya (:
2021. márc. 19. 13:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Itt is ugyanez a helyzet:( aki tetszik, nem kedveli a nőket. Amúgy meg senkihez sincs így kedvem. (Nem mintha lehetne leszbikus nőkkel komolyabbam ismerkedni..)
2021. márc. 19. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én pasi létemre ugyanezt érzem, de ez szerintem egyszerű relatívizálás és racionalizálás. Elmondom mire gondolok.

Az emberi elme az olyan, hogy mindenben logikát keres. Ha meglátsz egy elsőre kaotikusnak tűnő festményt, elkezdesz értelmes dolgokat látni benne. Ha értelmetlen dolog történik, azt is megpróbálja az agyad értelmes dologgá rendezni. Legyen az bármilyen helyzet Ez a racionalizálás.

Ha pedig kilátástalan helyzetbe kerül az agy akkor arra is megpróbál magyarázatot találni. És ezt néha úgy teszi, hogy beletörődik a helyzetbe. Mondjuk, hogy fogságba estél. Egy ideig szöknél, de egy idő után feladod, és megpróbálsz alkalmazkodni. De ezt is meg kell magyaráznia az agyadnak valahogy.

És most térjünk vissza a valódi helyzetedhez.

Nincs szex, így tehát természetes, hogy néha arról álmodsz, hogy már bárkivel jó lenne. Megpróbál kitörni a helyzetből. De ugyanakkor mivel nem „jutsz hozzá” az agyad relatívizál, vagyis csökkenti a dolog jelentőségét, Mondván: Áh már nincs is rá szükségem, jó ez így! Inkább alkalmazkodom ehhez…

Vagyis aszexuális gondolatokkal magyarázza az agyad beletörődést.

Tudom, mert nekem sincs régóta senkim. Én mozgássérült vagyok, nekem ezért nehéz ismerkednem. Ezért nekem is vannak ilyen aszex periódusok. De tudom, ha újra lenne egy partnerem, aki nem csak egy barátként lenne mellettem, hanem szexpartnerként tekintene rám, akkor visszarendeződne minden a régi kerékvágásba :)

Tudom most még a covid is itt van Szóval most még Nehezebb ismerkedni De egyszer majd csak visszaáll minden.

2021. márc. 20. 05:36
 7/7 *Felhasználói név ***** válasza:
100%
Szép levezetés!
2021. márc. 20. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!