Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Egy Aszexuális-leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy Aszexuális-leszbikus nőnek van esélye társat találni? Ha igen, hol?

Figyelt kérdés
Csók, ölelés, összebújás még belefér.

2021. máj. 28. 22:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Ahol nem aszexuálist is... nincs aszexuális nők gyűjtőhelye.
2021. máj. 28. 22:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Helyek, kávézók, partik, ilyenekre gondoltam,pesten,hátha.
2021. máj. 28. 22:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
wow! és ösztrosokk parti esetleg alterego ahol leszbikus nők IS vannak (az alter egy melegbár). Az más kérdés, hogy attól még nem biztos h. aszexek lesznek (sőt a többség nem az).
2021. máj. 28. 22:31
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Amúgy nincs vmi aszex partner kereső vagy vmi? Én hetero férfi vagyok. És szintén a csók/bújás/ölelés hármas jöhet.

Fogalmam sincs kedves kérdező hogy hol találhatnál. Lehetne vmi gyűjtő helyünk. Vagy aszex ismerkedős rendezvény 😁 amúgy abban sem vagyok biztos h teljesen aszex lennék. Betudom vállalni, meg potens vagyok. Csak totál megvagyok nelküle. És nincs kedvem kifogásgyárba átmenni estenként hogy ma miért nem...

2021. máj. 28. 22:44
 5/12 anonim ***** válasza:
19%

Imádom a mai világot .

Már azt se tudjátok mit talàljatok ki...

Aki nem szexel annak nem tök mindegy? Hogy vonzódhat egyik nemhez is , de főleg a sajátjához?

2021. máj. 28. 23:30
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

A 4es vagyok. Úgy vonzódhat, hogy pl én heteró vagyok és lányokkal szeretek kezen fogva lenni, meg összebújni. A szex már pedig nen érdekel. Képes vagyok rá. Évekig megcainaltam muszájból... de nem érdekel.

A kérdező meg mivel a saját neméhez vonzódik, feltételezem lánnyal szeretne összebújni meg boldog lenni, nem fiúval.

Na így lehet szex nélkúl vonzódni. És ezért nem barátokat keresünk. Mert azzal meg nem bújsz, romantikázol.

2021. máj. 28. 23:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
5 os h lenne mind1 ők is szerethetnek lehetnek szerelmesek ne viccelj. Am nem tudom hol keresgelhetnel mert am azoknak is nehez akik "csak" leszbikusok de ne add fel. Hidd el sikerrel jarsz majd elobb vagy utóbb. De am nyilvan nehez vagy nehezebb de szorítok neked h megtalald a boldogságod!
2021. máj. 28. 23:36
 8/12 A kérdező kommentje:
Az utolsó teljesen jól megfogalmazta, ment a zöld.
2021. máj. 28. 23:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg facebookon, instagramon nincsenek ilyen csoportok?
2021. máj. 29. 10:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
okcupidon gyakran látok aszex leszbi lányokat
2021. máj. 29. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!