Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit kéne tennem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Valószínűleg a kulcsszavakból leszűrhető, milyen kaliberű ez a kérdés, remélem a homofób emberkék borzasztóan értékes perceiket már nem a kérdésem savazásával töltik <3

!béke és szeretet, emberek!

Szóval egy számomra központi kérdéssel fordulnék felétek, mert elég kilátástalan vagyok.

Egy lányról lenne szó, akivel egy évfolyamba járok ( nevezzük most Leonának). Végre magamnak is beismertem, hogy tetszik, erőt vettem magamon és elmondtam a legjobb barátnőmnek a leszbikusságon túl, ezt is. Ő egyébként aranyosan fogadta, nem volt semmi, azóta ő az én társ hírszerzőm.

Kiderítette például, hogy pánszexuális, stb.

A történethez hozzá tartozik, hogy mi Leona osztályával együtt szoktunk tesizni. ( minket, lányokat összevonnak, és így) Mellettem áll tornasorban, én pedig mindig igyekszek nem szívrohamot kapni hogy milyen közel van/extra aranyos/nagyon szép.

Az egyik tesiórán éppen futás volt /én meg éppen nem futhattam, Ámen/. Ez a bizonyos legjobb barátnőm( emlegessük M. néven) arra a kérdésre, miszerint mi az én szexuális orientációm (asszem nem akarom tudni, hogy jött ez fel témába) M. rávágta hogy aszexuális vagyok (?) Szóval így duplán lettem elásva. :)

/a mai napig nem értem, miért ezt mondta.../

Abban az osztályban, ahová Leona jár, van egy másik egész jó barátnőm, ő viszont nem tud a leszbikusságomról, természetesen Leonáról sem.

Először, úgy gondolom neki kéne elmondanom, mert ő talán segíthetne, de tartok tőle, hogy utána nagyon másként kezelne.

Meg aztán, beszélnek olyat is, hogy elmegy a suliból /Már Leona/. Szóval nincs sok időm, és még annál is kevesebb esélyem.

Az egyik részem szeretné, ha összejönnénk, a másik pedig csak forgolódik és nem ért semmit.

Szerintem még sosem voltam szerelmes, és nem tudom, most az vagyok e. Bár rohadt sok teszten rágtam már át magam, szóval ha ez nem szerelem akkor mi az? :D

Na mindegy.

Mit tehetnék, hogy közelebb kerüljek hozzá? Tudom, gáz, hogy ismeretlen emberektől várok választ erre, de egyben el is árulja, milyen szintre kerültem már :S

November 5-én lesz a szülinapja, de elég fura lenne odamenni hozzá egy nagggyon cuki, szivecskés zacskóval, hogy BoLdOg SzÜlInApOt

Nem sokat beszélünk, ezért gondolom.

Viszont!! életem fénypontja volt, mikor egyszer odajött hozzám az udvaron /ki lettünk zavarva nagyszünetben, az egyedüli időszakban, mikor lehet normálisan enni, éljen/ ,hogy baromi jó a kabátom. :3

Én meg csak dadogtam, ki gondolta volna?

Homofób emberek, kíméljetek; már minden propagandás és b*zis "viccet" hallottam a családom jóvoltából!

... valaki lőjön le, teljesen összekavarodtam!

2021. okt. 25. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, egyáltalán nem lenne furi! Embereknek, akik meg akarnak ismerni valakit, ennél jobb lehetőség nem is kell. Valami kedves, saját készítésű ajándékkal, amiben utalhatsz is.

Szerintem egyelőre nem kell tücsköt-bogarat beavatni, ki tudja...

Legjobb bnődet kérd meg, hogy a suliban, ha látod Őt, egy jól irányzott fenekedbe rúgással adja meg a kezdő lökést felé+

2021. okt. 25. 16:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a "legjobb barátnőd" csak úgy rávágta, hogy aszexuális vagy, hátha elásod magadat a kínos helyzettől eleve? Oooké. Jó barátok. BOcsi, nyilván nem ismerem sem őt, sem téged, sem a kapcsolatotokat, de ez szerintem messzemenően gonosz volt tőle.
2021. okt. 25. 17:15
 3/10 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló, köszi a megerősítést :3

Nekem ez a személyes ajándékozás egyenlőre elég riasztó, persze tudom ez lenne a legkönnyebb út.

Olyasmire gondoltam, hogy a szekrényébe raknám - de mivel itt 3-4 -en osztozunk egy szekrényen kínos lenne, ha más találná meg :S

A padjába pedig lehet nem tudnám becsempészni teljesen észrevétlenül, ezért gondoltam beavatni azt a Leonával egy osztályba járó barátnőm... Még alszok rá párat, és persze gondolkozom, mit is adhatnék :D

2021. okt. 25. 17:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell túlbonyolítani, meg ide-oda dugdosni.

Elé állsz, odaadod.

1.

2021. okt. 25. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Odamégy és odaadod miközben szépen belenézel a szemébe, lehetőleg olyankor amikor nem hatan veszik körbe, mert azzal a lendülettel elhívod valami kis közös programra.

Egy kis ünnepi sütire például, vagy ruhát venni(mert érdekel a tanácsa), vagy galériába olyan helyre ahol tudtok beszélgetni, de mégsem szigorúan magatokban vagytok (szerintem úgy nehezebb randizni)

Flörtölj vele, dícsérd meg a ruháját/sminkjét/haját bármit. Ülj hozzá közel, fogd meg a kezét, melegítsd meg (hűvös időben jó trükk)

Nem kell túlgondolni.

Légy határozott, de ne tolakodó. Utalnod kell rá, hogy nem csak egy barátnő számodra. Ezekre a kis jelekre reagálni fog ha bejössz neki. Ha nem, akkor c'est la vie, majd jön más. Mindig jön.

2021. okt. 25. 20:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanilyen voltam a te korodban :) (az írásod alapján 15-17 évesre tippelek-ha nem akkor bocsánat)

Én is azt javasolnám mint az előttem hozzászólók. Kezdeményezz beszélgetést,dicsérd meg a haját,stílusát vagy bármilyét ami tetszik. Finom próbálj meg bókolni,figyeld a reakcióit abból már tudsz következtezni.

Hajrá!:)

2021. okt. 27. 19:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Túlbonyolítod.

1 Nyugodj le - nincs tapasztalatod, érthető ha ideges vagy.

2 Mérsékekten vond be a baratnőidet - nekik sincs több tapasztalatuk mint neked - vak vezeti vilagtalant

3 Legyél TERMESZETES. Ne próbalj benyomast tenni, szineszkedni, megtervezni stb. Ezzel lehet a legjobban elrontani.

Vegül 4. Hagyd hogy történjenek a dolog, ne próbáld görcsösen uralni a helyzetet, ugysem megy.

Röviden ennyi. Szorítok neked.

2021. okt. 27. 21:08
 8/10 A kérdező kommentje:

Hihetetlen, hogy eddig csak normális válaszok jötteek <3

Az eddig feltett -kissé nyomi- kérdéseim alatt mindig betaláltak. Örök hálám értetek :D

Mindenkinek ment a zöld-kéz(?) és a képzeletbeli érem a jóindulatért.

2021. okt. 27. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére akik csak trollkodni és beszólogatni akarnak azok lusták végigolvasni egy ilyen írást. Talán negyed ilyen hosszút nem.

Szóval jó választás volt a hosszan kifejtés. :)

És sok sikert. ;)

2021. okt. 28. 00:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Telejsen átérzem...Ugyan ebben az esetben vagyok,csak éppen a születésnapja November 3. Így engem is segítettek a válaszok, köszönöm.
2021. nov. 1. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!