Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliba, sokszor összetalálkozik a tekintetünk. Van amikor aggódik értem stb. Szóval ad jeleket. De van amikor megcáfolja (kötöszködik stb)
Mit kéne tennem hogy kiderítsem mi a helyzet?
Kérem a negatívakat hagyjuk el!
Köszönöm ❤
(Én:18/l/l
Ő:19/l)
2018. dec. 17. 18:45
1/3 anonim válasza:
Az aggodalom az a figyelem egy formája.
A kötöszködés meg a dominancia jele. Ami annyit jelent hogy ő egy masculin típus. Független a nemi identitásától.
Hogy leszbikus e?
Hozd fel a témát,és szűrd le a reakcióibol hogy mennyire nyitott a leszbikusokkal szemben.
2/3 anonim válasza:
Az előzővel értek egyet. Mesélj neki egy olyan sztorit, hogy két lányt láttál csókolózni akár élőben, akár filmben és nézd meg hogyan reagál. Az sok mindent elárul.
3/3 anonim válasza:
A kötekedés nem feltétlenül a dominancia jele. Én pl imádok kötekedni (vicces formában) a barátaimmal, de főleg azzal aki bejön. Könnyebb így flörtölni és több önbizalmam lesz tőle. Szóval lehet hogy nála is jó jel ;)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!