Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem, hogy belém szeressen?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel mostanában elég jóba lettünk. Most van barátja de tudom, hogy biszex és mar volt barátnője is. Tudom, hogy nem vagyok közömbös számára mert látom a viselkedésén, de nem szeretne tőlem barátságnál többet ezt ő maga mondta. Nagyon szerlemes vagyok belé és minden áron szeretném ha az enyém lenne.
Ja és ha nem esett volna le énis lány vagyok:D
2017. ápr. 29. 22:42
1/6 anonim válasza:
Kit erdekel h lany vagy? Attol meg te vagy a kellemetlenkedo ertetlen harmadik
Attol mrg foglalt es nemet mondott neked.
2/6 anonim válasza:
Igen, nem szép dolog lenne belerondítani mások kapcsolatába viszont, ha számára nem vagy közömbös, akkor nem hiszem, hogy hosszú életű lesz a kapcsolata a fiúkával. Szóval csak türelem.
3/6 A kérdező kommentje:
A barátja folyton megcsalja őt, szóval lehet hogy en vagyok a "kellemetlen harmadik" de úgy gondolom mellettem sokkal boldogabb lenne.
2017. ápr. 29. 22:50
4/6 anonim válasza:
Ő a hülye, hogy még mindig vele van.
Én a csaj helyében tuti megcsalnám vagy elhagynám. Vagyis neeem! Előbb megcsalnám és elhagynám. :D
5/6 anonim válasza:
Akkor minek vannak együtt? A csaj sem normális, ha ezt eltűri, amúgy meg nem kellene lesüllyedni a pasi szintjére.
6/6 anonim válasza:
Ha igaz a sztori, valószínű, hogy egy idő után megunja a lány. Már ha van egy kis esze. Akkor pedig együtt lehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!