Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A leszbikus fiatal lányoknak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszbikus fiatal lányoknak, milyen stílus jön be? Nem vagyok érintettxd, csak hallottam már, hogy jobban szeretik ezt az e-girl vonalat, mint mondjuk egy nőies, soft stílust, és érdekel ez tényleg így van-e?

Figyelt kérdés

2021. szept. 2. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nekem a igényes nőies nők tetszenek,de persze a vadabb stilus sem all tolem messze

18/L/bi

2021. szept. 2. 21:42
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
A csicseriborsó fasírt, a spenót, másnak meg a pizza és a bolognai jön be. Pont annyiféle stílust szeretnek, annyi féle ízlés, mint ahány féle ember van, kinek ez, kinek az.
2021. szept. 2. 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Mi az az e-girl?
2021. szept. 2. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

Bakker 29 eves vagyok es total oregnek erzem magam :D ez a sok uj jelzo

e-girl ?? Soft?? oke az lagy, de onmagaban emberre mondanak ilyet?

2021. szept. 2. 23:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 25 vagyok de kb én sem értem ezeket..... Fhu változik a világ.

Hát öregnek nem mondanám magam, nekem a nőies lányok jönnek be.

2021. szept. 3. 10:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a fiusabb lányok jönnek be. A barátnőm is az, több mint egy éve vagyunk együtt :)

17/l/l

2021. szept. 3. 20:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nagyon nőies nők jönnekbe. Én magam nem vagyok nagyon olyan ,de annak oka van.
2021. szept. 3. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
Lassan a mai fiatalok már a mondatok minden második szavát szlengben vagy angolul fogják mondani magyar helyett..... Azért jó volna egy szómagyarázat a kérdező részéről.
2021. szept. 4. 01:09
 9/10 anonim ***** válasza:
79%
Butch lányok jönnek be :) Azt is szeretem ha "férfi" ruhákat(öltöny pl) felvesznek és nem tartják magukat genderfluidfluxdemigirlboyagendernek
2021. szept. 10. 21:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a fiús lányok jönnek be, a tomboyok. De azért van, mikor egy lányos lány is megtetszik :).

Én magam is fiús vagyok.

2021. szept. 10. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!