Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus vagy biszex lányokho...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus vagy biszex lányokhoz szólna a kérdésem.?

Figyelt kérdés

Általában minden kapcsolatban van egy dominánsabb csaj, és egy alárendeltebb csaj. Ugye a dominánsabb a "férfi". Na most az lenne a kérdésem hogy mondjuk ez erő szempontjából is igaz? Tehát a fizikailag erősebb csaj a dominánsabb köztetek?

Mondjuk ha egy játékos bírkózásra kerül sor akár előjátékként, a dominánsabb (fiús) lány kerül győztes pozícióba?

Vagy ha két (lányos lány van) akkor aki dominánsabb?

Vagy egyáltalán szoktatok ilyet csinálni?

2021. aug. 29. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Végülis előfordul. Igen
2021. aug. 29. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az ügyesebb... Tudod kövér ember sem biztos, hogy erősebb, ügyesebb..
2021. aug. 29. 23:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem ilyen fekete fehér hogy van egy erős fiús csaj aki domináns, meg egy gyenge lányos csaj.

Van hogy két fiús van együtt, van hogy két nőies, olyan is van hogy egyik irányít az ágyban, másik a kapcsolatban, van hogy cserélgetik stb stb stb

És nincs olyan egy leszbikus kapcsolatban hogy “férfi”

Két nő van együtt, ez a lényeg

2021. aug. 29. 23:05
 4/7 A kérdező kommentje:

3

Oké, ezt értem.

De álltalánosságban a dominánsabb lány erősebb is?

2021. aug. 29. 23:18
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk ez fordítva van, minden téren. Párom alig 160 centi és gyenge testalkatú én pedig 180+ és kicsit erősebb testalkat (fizikailag egyértelműen erősebb). Nálunk Ő a domináns, a döntéshozó és az irányító fél.
2021. aug. 30. 07:54
 6/7 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk is hasonló a helyzet mint a kedves előző hozzászólónál :)

Én 160 vagyok, 48kg, a párom 180+ és olyan 90kg

Apám mondogatja mindig előszeretettel és persze velejéig rosszindulattal, hogy köztünk biztos ő a kani... És még ehhez hasonló megnyilvánulásai is voltak már mind a családomnak, mind a baráti körnek, mind pedig a társadalomnak, hol enyhébben fogalmazva, hol pedig ennél is durvábban...

Mindegy is, csak azt akartam mondani, hogy azért mert valaki valahogyan kinéz, még nem biztos, hogy ő dominál.

Nálunk én rakok pontot az "i"-re, zárok le egy vitát, erélyesebb és nagyobb a hangom és a tetteim. Az ágyban is inkább én irányítok, buli/haverok/munka/hétköznapok/család/ünnepek/háziállat/lakberendezés és még sorolhatnám, mindenben együtt döntünk végül, de kell az eldönthetetlen pillanatokban valakinek a hangja. És az az enyém általában.

Erősebb vagyok érzelmileg és lelkileg is mint a párom.

Ha arra gondolok, hogy meg kéne védeni magunkat el sem tudom képzelni, hogy az én "nagykanileszbikám" stb -.-'

Kiállna és odamondaná vagy súlyosabb esetben odab@szna egyet... Áá biztosan nem!

A 180 centi belülről egy törékeny kislányt takar, akit érzelmileg labilissá tettek az évek, soha senkinek nem tudna ártani még szóban sem.

Pedig nagyon sportos, fizikailag tényleg erős egyéniség.

Mégis pl mikor jövünk el apáméktól sírva ül be a kocsiba.

Holott lezavarna annak a kis törpe 155 centijének egyet, meg is fordulna a tengelye körül.

De Ő nem ez a tipus.

Ezt csak az tudja aki ismeri.

Ezért is mondom, hogy ne a kinézet alapján itéljék meg, ki a domináns és ki nem.

Ismerjétek meg, mert egy erős fizikumú ember is lehet belülről porcelánbaba.

Mint egy gyenge, sovány alkatú nebántsvirág is lehet kőkemény diktátor.

Ezt a kiaférfiakapcsolatban-t meg felejtsétek már el!!!

Mindketten nők, akárhogyan néznek ki. Nem hiszem el, hogy ez még a 21.században kérdés...

2021. aug. 30. 09:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hetero lányok között is van olyan csaj, aki gyönyörű, de simán legyűrne egy átlag fizikumú srácot. A fizikai erő nem a nemekhez, meg a megjelenéshez kötött.
2021. aug. 30. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!