Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a leszbikus vagy biszex lányokat kérdezem, akiknek a családja / környezete nem fogadná el a dolgot, hogy a lányokhoz vonzódtok. Ti hogyan titkoljátok el ma, és mit gondoltok meddig lehet (kell) még titkolnotok?
Tudom, most sokan azt írják majd, hogy vald csak be. Ne érdekelj a család és mások véleménye. Ezt ez a romantikus maszlag ez csak maszlag.
Igenis van olyan család, aki akár ki is zagadná azt a lányt akiről megtudják, hogy a lányokhoz vonzódik. Ezt fogadjuk el!
A kérdés az: hogyan titkoljátok? S meddig mehet ez így?
Biszex vagyok, de férfivel élek kapcsolatban. Nem is élnék nővel.
Ha esetleg akad egy kalandom miért is kéne tudni róla a családomnak?!
42n
A 4-es válaszolónak mondom, és mindenkinek akire tartozik.
Nem azt mondom, hogy a családnak tudnia kell arról, ha egy lány a lányok iránt érdeklődik!
De előbb-utóbb fel fog tűnni, hogy nem keresi férfiak társaságát. Hogy nincsenek körülötte férfiak.
Négyes. Az érthető, hogy neked nem kell hazudnod. De sok leszbikus úgy éli az életét, hogy előbb- utóbb feltűnik a dolog hogy hiányzik a férfi az életéből…
De egy biszexnél is, hogy túl jó barátságban van lányokkal…
Így a kérdésem Igazából az, hogy ki milyen hazugságokkal fedi el az igazságot?
Ezek szerint senki nem él itt szociális életet a munkahelyén, egyetemen stb 🤔
Ott ugyanis elengedhetetlen téma egymás párkapcsolata és magánéletek kivesézése. De az csak jó, ha van olyan munkahely, ahol nem érdeklődnek az ember iránt. Várom a tippeket ilyen munkakörökre.
Nekem "könnyebb" dolgom van, mert biszexuális lány vagyok.
Erről nem beszélek a családommal, mert garantált lenne egy nagy veszekedés. Akikkel nagy néha összejövök, azokkal a családom nem találkozik, de nem is okoz problémát, hogy nem tudnak róla, szerintem ez jobb így nekik és nekem is.
Titkolni nem nehéz, amikor sok dolog virtuálisan zajlik. Esetleg a mikor és hol, vagy kinél része a nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!