Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek fontos, hogy valamiben feltudjatok nézni a barátnőtökre vagy inkább az az imponáló, ha a párotok néz fel rátok?
Hajlamos vagyok én is erre. :)
Kezdj el valamit kreatívkodni, ami erősíti a te belsődet is -magadnak! Ha rátalálsz valami hobbira, az sikerélményt ad, így nem leszel annyira “nemtörődöm” ( vagy nem is tudom mi lenne erre a legmegfelelőbb kifejezés, de remélem érted így is ) a saját értékeiddel.
Pont jó időszak jön ezekhez, például én is elkezdtem valami újat, aztán meglátjuk :D
Mondjuk,hogy is is.
Nem vagyok az a tipús aki irányitja a kapcsolatot de nem is vágyok olyanra aki írányít.
Így mind 2en felnézhetünk a másikra valamiért. Van amiben ő a jobb és mondjuk felnézekrá,hogy ezt milyen jól,talpra esetten csinálta.
És van amikor én csinálok valamit teljesen jól,amiért elismer.
Ha nem tudok felnézni a páromra, egy idő után üresnek érzem a kapcsolatot,unalmassá válik. Ezek lehetnek apró dolgok is,cselekedetek, tulajdonságok,kreativitás...de fontos,hogy megtaláljam a másikban azokat a tulajdonságokat,amik fontosak számomra.
És az is fontos,hogy Ő is tiszteljen engem, felnézzen rám azért,amilyen vagyok, ahogy csinálom a dolgokat,élem az életem. Ilyenkor érzem,hogy fontos vagyok neki,szeret,és biztonságban érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!