Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb nő 25+ is lehet leszbikus ?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak a fiatalok kiváltsága ? Én nem tudok elképzelni egy idősebb nőt leszbikusként.2021. aug. 29. 21:43
2/46 anonim válasza:
Nem életkor függvénye a szexuális preferencia.
3/46 anonim válasza:
Szerinted a öregségükre heterok lesznek?
4/46 anonim válasza:
Egy 25+ nő már idősebb?
Vágd magad szájba, please! Én üzenem.
Mellesleg gondolod, hogy ha valaki leszbikus, akkor az elmúlik, mint a gyerekkori asztma?
Neked sincs nagyon szerencséd, amikor gondolkozol….
5/46 anonim válasza:
Gondold végig a kérdésed logikáját. Tegyük fel, hogy van egy leszbikus lány. Szerinted a 25. születésnapján egy csettintésre megszűnnek a leszbikus hajlamai és egy csapásra hetero lesz?
6/46 anonim válasza:
Picit vicces a kérdés.
28 éves vagyok, leszbikus.
Tudom olyanról, aki 40 éves és szintén az... :))) Az már igazán gáááz, neeem???... :)))
Jó na. Befejeztem.
7/46 A kérdező kommentje:
Kérem leszbikus nők válaszoljak, ne önjelölt szuperhímek.
2021. aug. 29. 21:57
8/46 anonim válasza:
Neked tök mindegy ki fog válaszolni ha nem érted.
9/46 anonim válasza:
Nem, ahogy betöltjük a 25-t, általában elmúlik. Van, aki 30-ig húzza, de az ritka.
10/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm végre egy értelmes válasz.
2021. aug. 29. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!