Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb nő 25+ is lehet leszbikus ?
Ahogy a 39 es mondja, a 35-40 év az vízválasztó.
Egyre többet olvasom a neten a szexpartner kereső oldalakon, hogy ebben a korban, nagyon sok nő, aki boldog házasságban él, szeretné kipróbálni a lányos örömöket is, mert késztetést érez rá.
Ez mondjuk férfiakra is igaz. 40-50 körüli férfiak vágynak egy kis "melegségre" is ebben a korban
Nem értem, hogy miért van ez.
Mert az egyértelmű ha valaki úgy születik, de az viszont rejtély, hogy miért kell egy bizonyos kor után bemelegedni.
Rejtély. 🤷♂️🤷♂️
Gondolom viccnek szántad, de azért ezt leírom ide.
Vannak akik csak kis csavart akarnak vinni az életükbe az új dolgok kipróbálásával (lásd amit fentebb írtál például).
De van aki akár 40-50 éves kora körül jön rá arra, hogy nem kőkemény heteró.
(csak azok kedvéért írva akik nem tudnák.)
De mi az, hogy rájön, hogy nem kőkemény heteró ?
Elesett, és beverte a fejét az útpadkába?
Másra nem tudok gondolni, mert valaki vagy heteró, vagy nem.
No mindegy.
Ezek az élet sötét titkai. Soha nem fogjuk tudni megfejteni.
39-es vagyok és legközelebb odaírom, hogy csak vicceltem. Azt hittem annyira abszurd dolgokat írtam, hogy mindenkinek lejön, de most nem tudom, hogy 42-es válasz adó tovább vitte vagy komoly. :D
#44 (Kinsey-skálát ajánlom elolvasásra a wikipédián, azon belül is a kritikákat.)
Saját példát tudok hozni, hogy kicsit tisztuljon a dolog. Gyerek korom óta fiús voltam. Aztán serdülőként éreztem, hogy nem tetszenek a fiúk, kicsit később sejtés szinten éreztem, hogy a lányokat nézem meg, de senki nem beszélt erről, nem tudtam, hogy van ilyen, el is söprögettem az egészet. Mindig ott motoszkált bennem a "háttérben", de 19 éves voltam, mikor kimondtam hangosan egyáltalán. Ha nem lett volna király baráti társaságom, lehet, hogy még később nézek vele szembe. Így esett, hogy volt, aki előbb tudta, mint én. Régen ez még nehezebb volt. Vannak emberek a saját környezetemből is, akiknél teljesen tiszta, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, de férjük van és gyerekük és lehet, hogy bennük van sejtés szinten (lehet, hogy már teljesen hátra sorolták a tudatalattiban), de így jobban boldogulnak. És itt jön ki az, hogy valaki meleggé "válik" 30/40-es éveire. Mindig benne volt valamilyen szinten. Jön valaki az életébe, akibe beleszeret és nem tudja tovább háttérbe szorítani. Hihetetlenül nehéz lehet. Próbálod visszaszorítani az érzéseide és élni tovább a férjeddel, akit egyébként tényleg szerethetsz, vagy robbants fel mindent, hogy olyannal legyél, akihez valóban vonzódsz.
És most jön a skála, amit az elején írtam. (Már tovább vitték a kutatásokat, de tételezzük fel, hogy tényleg 0-6-ig skála van)
Valakiben ott van 1-es szinten. Ő kijelenthetjük, hogy az ellenkező nemhez vonzódik, de (mondjuk) 1000-ből 1 azonosnemű tetszik neki és szerelmes is tud lenni belé. Ugyanígy igaz ez arra, aki 5-ös,csak fordítva.
Mivel az embert alapból heteróként nevezik fel, így ezért sok ember ki tudja mennyi évig/évtizedig nem realizálja a másságát.
Mivel nem azon jár az emberek agya már 1hónapos kortól, hogy ők most milyen beállítottságúak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!