Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb nő 25+ is lehet leszbikus ?
Léteznek, sőt vannak, akik csak akkor ébrednek rá, hogy azok. Néha nem olyan egyszerű ráébredni, ha abban nősz fel, hogy a heteroszexuálitás az alapértelmezett, a normális. Sok leszbikusnál kialakul egyfajta kompulzív heteroszexuálitás -egy mentális nyomás, hogy muszáj beilleszkednie a konzervatív társadalomba.
Én biszex vagyok, az egyik barátnőm leszbikus. Régebben ő is biszexnek hitte magát. Aztán egyszer olyat kérdezett tőlem, hogy én valóban vonzódom-e a fiúkhoz vagy csak tettetem.:D
Azt hitte, hogy sok lány csak tetteti, mert ő magából indult ki. Ő valójában soha nem vonzódott fiúkhoz, csak kiválasztotta az objektíven leghelyesebb fiút a többi közül és eldöntötte, hogy ő lesz az ideiglenes kiszemeltje. Szerette azt az érzést, hogy ő kell a fiúknak, szóval próbált nekik imponálni: sminkelte magát, nőiesen öltözködött. Ő is latta, ha egy fiú jól nézett ki, mint ahogy egy hetero férfi is el tudja dönteni ha egy másik férfi helyes, de értelemszerűen ő sem érzett vonzalmat irántuk.
Néha ezt nehéz felismerni nekik, sőt félelmetes belegondolni, hogy a társadalom nem fogadja majd őket el emiatt.
Nem kortól függ, hogy valaki mikor válik meleggé, csak az függ kortól, hogy mikor ébred rá, hogy ő az.
Sokan ezzel visszaélnek és érvként használják arra, hogy bebizonyítsák, a szexualitás választás kérdése.
Ha 30+ korodban jössz ki a szekrényből, akkor azért nem hisznek neked, mert ennyi idő alatt már rég rájöhettél volna; ha kisgyerekként azt mondod, hogy neked Juli tetszik és nem Jancsi, akkor még túl fiatal vagy hogy "eldöntsd"; tinédzser korodban csak a "divatot" követed és majd pár év múlva kinövöd, stb...
Szóval van akinek tök mindegy milyen kort mondasz, mert nem hiszi el, hogy bármelyik életkorban léteznek melegek, biszexek stb.
Nem mondom, vannak akik divatból vallják magukat annak, de ez csupán töredéke. Sőt, inkább az jellemzőbb, hogy sok biszex lány pld heteronak hiszi magát. :D
25 már idős? 🙄
Még 70 év felett is van leszbikus, csak mondom.
Jézus uristen...
És akkor egyesek szerint túl sok a szexuáéis felvilágosítás...
Az ember lánya ahogy betölti a 25-öt elhagyja ezt az egészet. Macerás, mert így kell berendezkedned már 20 éves korodban, hogy tudod ez el fog múlni. Semmiképp nem szabad beleszeretni senkibe, mert úgyis szakítani kell majd vele, ha beléptél a heteró (26 éves) korba. Én nemsokára 27 leszek, de kivételek csak erősítik a szabályt. Rettegve várom már hónapok óta, hogy mikor ér utol a felismerés, igazából kinőttem az egészből. A párom 36,de az meg úgy lehetséges, hogy a heterók meg 35 éves korukba szoktak váltani. Nehéz követni, rejtély, hogy hogy jöttél rá. A tények viszont makacs dolgok, ha eljön az idő, bizony át kell térni a rendes heteró életre.
🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!