Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tudnak a heteró nők, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnak a heteró nők, hogy egy leszbikus nő inkább őket választja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már többedjére esik meg velem, hogy egy-két jól sikerült randi és beszélgetés után a nők megírják, mégis a heteró kiszemeltjüket választják. Alapvetően meg szokott lenni a kémia és sokat beszélgetünk, de amint komolyabbra fordulna eltűnnek (ghosting)/ letiltanak/ addig nem említett heteró munkatárs, tanár, szomszéd Margit néni jön a képbe.

Miért lehet ez? Mit tudnak ők nyújtani, ami egy másik meleg vagy biszex nő nem?

2021. aug. 30. 10:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt lehet, csak kamu, mert mégsem jössz be nekik annyira, mint elsőre gondolták és nem akarnak megbántani. Másrészt meg gondolom ugyanúgy, mint ahogy a férfiak menőnek gondolnák, ha egy leszbikus kipróbálná velük a szexet, mert biztos akkor mennyire jó pasik, ha még a leszbikusok is lefekszenek velük, gondolom ugyanígy leszbikus nővel is így lehet, hogy biztos mennyire jó nő, ha egy heterot is el tud csábítani. Én erre tudok esetleg gondolni.
2021. aug. 30. 10:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
De mit választ egy heteró nőn? Az úgysem fog vele semmit se csinálni, nekem ez nagyon gyenge kifogás lenne.
2021. aug. 30. 12:53
 3/11 A kérdező kommentje:

Állítólag kedves volt vele és róla álmodott, neki már ez is jelent valamit.

Illetve a másik, aki inkább visszament ahhoz nőhöz udvarolgatni (aki egyébként házas, így nem is értem a helyzetet).

2021. aug. 30. 14:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom de ha ez vigasztal nekem egy heteró nő sem tudja azt a zsigeri vonzást pótolni ami egy olyan nőben van meg aki nőknek akar tetszeni. Egy egész más világ egy leszbikus nő🥰
2021. aug. 30. 14:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm négyes, ez most feldobta a napom<3
2021. aug. 30. 16:36
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Kevesen figyelmesek pasik közül, legalábbis kocsmázáskor több hetero csaj mozdult már rám. Plusz helyesebb vagyok sok pasinál is. :D Meg ott az izgalom is és tök jól esik nekik a bókolás pl. és összezavarja őket kicsit meg nem tudnak sokszor mit kezdeni egy ilyen emberrel maguk mellett, egyszerűen csak új nekik. Amúgy mindet ki szoktam offolni, mert hetero nem tudna mit kezdeni velem, szóval nem érdekel. :D
2021. aug. 30. 19:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha heteró nő miatt dobnak, nem tudom mi alapján mivel az nem fog vele semmit sem kezdeni :D

Én mindig heterókba futok bele.

Első körben ha valaki tetszik is. Ugye nyilván nincs rá írva kihez vonzódik.Próbálok nyitni felé. Barátkozni,ismerkedni. Nyomozni utána (fb,insta) De hamar kiszokott derülni,hogy heteró az illető. Ilyenkor már visszább veszek az ismerkedésből(csak mert bunkó nem vagyok,nem fogok eltűnni) aztán magától abba marad a dolog.

Nem tudom mit tudhatnak a heteró nők,de eddig mindig ők fogtak meg valamiért.

Kisugárzás meg minden.

29/L/Bi

2021. aug. 30. 21:24
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
utolsó vagyok,de nyilván mikor kiderül,hogy heteró egy nő akkor offolom magam,hogy nincs esély. Nehéz nehéz,mert eltudnak vinni a téves jelzések.
2021. aug. 30. 21:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért meet ha valaki érzelmileg/szociálisan nincs még kész egy meleg párkapcsolatra, akkor baromi könnyű rózsaszín, de elérhetetlen leányálmokat kergetni.

Ameddig csak mint fantázia létezel, addig érdekes a dolog, de ha komolyra fordulna, akkor már inkább kell a szomszéd lány, aki eleve elérhetetlen, szóval esély sincs koppanni.

Nézz körül olyanok közt, akik felválallják, és hajlandóak randizni.

Na de nem kell azonnal kávézásba fektetni minden pénzed. Először írj neki, ha él a beszélgetés, aktívan visszaír, akkor érdemes elvinni randizni.

Ha nem, akkor valszeg nem egy ez sehova. Van ilyen, enberek akik 0 infót adnak meg, és képtelenek igen és nem válaszokon kívül bármire. Na, ezt hagyni kell a fenébe

2021. aug. 31. 00:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy vagyok,mint a #7es,hogy amikor még nem tudom a szexualitást,de aztán arra utaló jelek által kiderül,akkor fix,hogy heteró jön ki végeredménynek és hogy megint egy heteró tetszett meg,legalább a biszexeket fogná ki a szemem:D (mondjuk azt is nehéz megállapítani)
2021. aug. 31. 01:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!