Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő leszbikus (vagy bi) lányok, ti különböztök ebben a tekintetben?
Én és a barátnőm is eléggé nőiesek vagyunk mind viselkedés, mind külcsín tekintetében. Ezért is figyeltem fel arra, hogy ennek ellenére mégis ő a (nagyon) klasszikus értelemben fémjelzett "férfi" a kapcsolatban (márha élhetek ezzel a kifejezéssel). Ez nagyjából annyit tesz, hogy általában ő dominál az ágyban. Picivel magasabb is, ezért szinte mindig én bújok az álla alá, ő karol át pl. TV nézés közben. Szintén ő szerel meg kisebb dolgokat vagy tesz-vesz az udvaron, egyrészt azért is, mert ő tartózkodik többet otthon. Meg érzelmi dolgokban én bírok kevesebbet elviselni, ezért ő az aki kb. tartja a vödröt a könnyeim alá.
Ti éreztétek tehát valaha azt, hogy a párotok sokszor egy jófajta férfinek is beillene? :D (Szigorúan elméleti síkon (!))
persze. Nagyon fura volna 2teljesen egyforma ember ilyen (meg bármilyen más) tekintetben.
Mind 2en lányosak vagyunk de egy normális kapcsolatban kell egy dominánsabb fél. Aki,ha kell tud irányitani,szerelni,cipekedni,stb.
Ez én vagyok a mostani kapcsolatomban.
Mivel versenyszerüen sportolok a nőiessegem egy icipicit háttérbe is szorul.
Mi totál fordítva vagyunk bekötve :D
Kinézetre ő a fiúsabb, haj, mozgás, beszéd, ruhatár stb.
Imádom mikor még rá is játszik :P főleg ha széttett lábakkal ül, mitpasiskocccccasszony ezen nevetünk mindig :D
Magasabb is mint én, erősebb fizikumú, sokszor megkapjuk, hogy biztos ő a "férfi" a kapcsolatunkban...
Arról kevesen tudnak, hogy a nagy FÉRFI egy pici póktól sikítófrászt kap, én viszem ki az udvarra. (mármint a pókot)
Az autónkat én szereltem az út szélén a múltkor, defektet kaptunk. Rossz nézni amit csinál, ha szerel, komolyan.
Egy szeget nem tud egyenesen a falba ütni, semmi logikája nincs ahhoz, ha valami tönkremegy a házban, hogyan kezdjen neki. Mindjárt szervízt hív.
Füvet levágja, de a tüzelőt én hasogatom.
Nem azért mert lusta, hanem mert idétlenkedik csak vele és megsérül.
Istenien főz, takarítani, mosni is inkább ő szokott.
Imádja a balettet, a művészetet.
Minden olyan dolgot szeret, amit a jó magyar ember a női kategóriákba sorol. Mert ugye egy nőnek hosszú haja, szép íves arca, gyönyörű mosolya, csinos alkata, szoknyája és kistáskája van. NŐI MUNKAHELYE.
Főz, mos, takarít, várja haza az urát meleg vacsorával, gyereket nevel.
A férfi meg keresi kemény melóval a pénzt.
Ez a 2 variáció van, más nem létezik...
Én pedig a 160 centimmel, 50 kilómmal minden fizikai munkát megcsinálok a ház körül, szeretek szerelni bütykölni, a kertet is én gondozom a fűvágáson kívül.
Értek az informatikához, az elektronikához, kamionoztam 2 évet németben, építkezésen kevertem a betont a férfi melósokkal... Minden olyan dolgot csinálok amit az emberek inkább a férfiak világába raknának. Itthon pl ez teljesen kizárt, hogy "férfi munkát" kapjak. Menjek manikűrösnek, az való az ilyen cicababáknak (nem sértés senki felé, de nem egyszer megkaptam már)
Külföldön egyenrangúan bántak velem és a férfi kollégáimmal.
Nőies vagyok, van műkörmöm, sminkem, hosszú hullámos a hajam.
Viszont az emberek által kreált női munkákban teljesen el vagyok veszve.
Ahhoz a párom ért, a fiús külsejével.
Én pedig a férfias dolgokhoz, a lányos külsőmmel.
(igen halvány rózsaszín francia manikűröm van, tegnapi, és nemrég jöttem be, az állatok ólját javítgattam, nemrég a vihar levitte a tetejét)
Ha meg kell csinálni, ez nem fog visszatartani, ahogy a fejés vagy a kiganézás sem.
Most nem arról van szó, hogy megcsinálom-e és, hogy jajj biztos dicséretet várok, hanem arról, hogy sokan rámnéznek és azt mondják, hogy te ezt biztos nem tudod elvégezni. Még leesne a gyűrű az ujjadról meg ilyenek.
A páromra meg azt, hogy őt hova érdekelné a balett vagy a festőművészet. Nehogymár ez a pasis nő finomabbat főzzön, mint egy igazi háziasszony...
Elítélnek rögtön, csak mert kinézünk, ahogy.
Annak semmi köze az érdeklődési körünkhöz vagy ahhoz mihez értünk.
Bosszantó, hogy sokszor el kell magyarázni, hogy attól még mert valaki fiúsan néz ki (mondjuk ez is nézőpont kérdése de mindegy) még belül lehet hogy egy törékeny virágszál.
És mert valaki cicamica, még lekeverhet olyat, megbolondulsz :)
Szexben van hogy ő, van mikor én dominálok, ahogy az életünk megannyi helyeztében is.
Van, hogy én tartom a vállam sírásra, van hogy ő.
Mikor ránkjön mindketten udvarlunk a másiknak, bókolás, ajándék, vacsora.
Én kértem meg az ő kezét, ezt se nézték volna ki belőlem az ismerősök.
Viszont babát ő szeretne szülni akármilyen fiús is a külseje...erre már nem is tudnak mit mondani. :D
Rendesen összezavar mindenkit a kinézetünk és az, ahogy cselekszünk, élünk.
Nem tudják feldolgozni, hogy pl sminkelek és utána megyek traktort szerelni. Egyszerűen kiül a kérdőjel az arcukra...
Millió sztorink van ilyen, de így is sokat beszélek.
Vagyis írok. Végre egy "női" tulajdonság *-* !!!
Szóóval fiúk lányok erre varjatok gombot ;)
Csocsesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!