Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell titkolni egy barátnőt? Ti hogyan csináljátok? Szülők, testvérek, barátok stb előt.
Figyelt kérdés
A környezetemben mindenki nagyon homofób.2021. máj. 11. 22:17
1/6 anonim válasza:
Legyen álpasid, komolyan, nekem volt egy időben, aztán már nem érdekelt senki.
2/6 anonim válasza:
Csak sima barátnak álcázod, szerintem senkinek nem lesz gyanús, mivel a barátnők amúgy is lógnak egymáson. Nyilván pár egyértelmű szerelmes gesztust nem mások előtt kell csinálni.
3/6 anonim válasza:
Ne titkold, ez iszonyatos nagy feszültséget fog benned generálni.
Ebben az életben te már mindig leszbikus leszel. Ez nem egy seb, ami begyógyul
Ez vagy TE
És akinek nem tetszik, kinyalhatja.
Milyen szülő, barát, testvér, aki elfordulna tőled ezért? Ugye tudod...semmilyen.
Ha nem tetszik nekik, akkor jobb nélkülük, mint velük
4/6 anonim válasza:
Én voltam álpasi, egy ideig, óráig működő dolog. Viszont sokkal jobb, ha felvállalja az ember a dolgokat, előbb utóbb kiderül. Hiddel egy idő után senkit nem érdekel, aki szeret az elfogadja, mert tudja változtatni úgy sem tud rajta!
5/6 anonim válasza:
Ne titkold,azaz nem kell elrejteni mint egy mutáns szörnyet. Csak mint barát akivel csak úgy vagy mint álltalában az emberek .
Nem kell mindenhol bemutatni,hogy a barinőd. Csak barátnő es kész.
6/6 anonim válasza:
Nálunk az elején azt hitték hogy csak szimplán barátok vagyunk, végül is így is indult, mikor először találkoztak a párommal még tényleg csak barátok voltunk. Aztán alakult ki több ebből. Én akkor már rég nem laktam a szüleimnél így nyilván nem volt olyan nehéz a dolog, főleg higy teljesen más városban éltünk. Ettől függetlenül mikor elmondtam nekik hogy igazából a párom akkor nem voltak meglepődve, sőt azt mondták hogy sejtették. Szóval nem is olyan egyszerű ezt titkolni. Egy biztos, amit előttem is írtak, hogy ez nem egyszerű és lelkileg nagyon megviselő. Én is akkor mondtam el mikor már lelkileg úgy éreztem nem bírom tovább ezt a titkolózást, hogy egy családi összejövetelen ahol mindenki a párjával van én csak egyedül tudok menni holott a páromat már ugyanúgy a családomnak éreztem. Persze nekem nem voltak homofóbok a szüleim, sőt igazából senki a környezetemben, nyíltan legalábbis, így elmondani is "könnyebb volt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!