Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/biszex nők, lennétek transzszexuális nővel? Miért/miért nem?
(Olyanra gondolok, akinél már megvolt a némátalakító műtét.)
Én szerintem nem, és nekem a legfőbb indok, akármennyire is nevetségesen hangzik, az, hogy eddig akárhány transz nőt láttam az interneten, 1-2 kivétellel mindegyiküknek férfias volt a hangja és abban a pillanatban, hogy megszólaltak, egyértelmű volt, hogy transzszexuálisok és engem ez nagyon kiábrándítana. 😐
8. Nem te írtad ki valamelyik nap azt a kérdést, amiben egy hasonló témájú cikken/videón rugózott a kérdező és próbálta megmagyarázni, hogy akkor a nők is, akik őt elutasítják, androfóbok?....
Amúgy szerintem nem transzfób valaki amiatt, hogy nem találja szexuálisan vonzónak őket és biztos vagyok benne, hogy maguk az igazi transzszexuálisok döntő többsége se gondolja úgy..
Hogy felfogd: a túlsúlyos nők sem jönnek be. Nem jönnék össze túlsúlyos nővel, mert egyáltalán nem tetszenek. Ezzel nincs is baj, ez preferencia.
De ha nem tartanám őket igazi nőknek, kitalálnék egy nem létező szexualitást, mint a super straightség, csak azért hogy diszkrimináljam a túlsúlyos nőket, na az gáz.
Nem, nem vesszük be. A homofóbok próbálják mindig összemosni a homoszexualitást ezekkel.
Az lmbtq közösség elítéli a pedofíliát, és sose fogja bevenni a közösségbe.
Mivel a pedofília ártalmas másoknak, és nem két felnőtt ember kölcsönös beleegyezésén alapszik.
A homoszexualitás nem árt senkinek, és két felnőtt ember kölcsönös beleegyezésén alapszik.
Sajnálom ha neked egy ennyire egyértelmű dolgot magyarázni kell.
Lehet erre azt fogja mondani valaki hogy terf vagyok de:
Leszbikus= nő aki homoszexuális.Homoszex azaz ugyan olyan nemiszervű
Ez ilyen egyszerű, szimpla biológia.Azt a "vaginának" gúnyolt nyílt sebet amit csinálnak hozzá se tudnék érni.
Szóval nem, nem lennék együtt egyikkel se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!