Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A bőr ugye nyújtható. Lehetség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bőr ugye nyújtható. Lehetséges úgy kinyújtani a kisajkaim, hogy szépen kilógjanak?

Figyelt kérdés

Én és a párom is salátát szeretjük. Neki az van, és nagyon szeretek vele játszani 🥰

De valahogy az enyémet is meg lehetne úgy nyújtani?

2021. máj. 13. 16:25
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Elvégre a fiúk még új fitymát is tudnak növeszteni maguknak.

Ez sokkal egyszerűbb feladatnak tűnik

2021. máj. 13. 16:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, nehogy nekiállj házilag. Vannak plasztikai műtétek. De biztos, hogy érez ennyit?
2021. máj. 13. 16:27
 3/13 A kérdező kommentje:
A plasztika az nem csak egy irányba működik? Mármint kisebbre tudják venni az ajkat. De nagyobbra is tudják csinálni?
2021. máj. 13. 16:29
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

Igen a bőr nyújtható - a "halott" bőr. Az élő szövet visszahúzódik, rugalmas, ha már nyúlna akkor inkább szakad, sérül. A porcos szövet az amit meg lehet nyújtani (ld. extrém fültágítók) a genitális ajkak viszont nem azok.

Műtéti úton pro és kontra is módosítható, de szerintem ezért ne feküdj több százezer forintért kés alá.

2021. máj. 13. 16:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Új fitymát tudnak növeszteni?? :DD azt hogy kell?
2021. máj. 13. 16:36
 6/13 anonim ***** válasza:
39%
Inkább használjátok a punci pumpát az együttlétek alatt.Azzal megnövelhető az aktus ideje alatt utána visszaáll eredeti alakjára,és még méregdrága beavatkozás is elkerülhető.. Ez csak egy tipp,de lehet másnak jobb ötlete van.
2021. máj. 13. 16:38
 7/13 A kérdező kommentje:

4: dehát akkor hogy tudják a fiúk megcsinálni? Megnyújtani a meglévőt? Nekem nem kellene olyan nagy nyúlás 🤷‍♂️

5: foreskin restoration-ra keress rá

2021. máj. 13. 16:40
 8/13 A kérdező kommentje:

Kerüljétek ezeket a felhasználókat (igazándiból egy ember)

*Kovach Bianko

*hegyen_volgyon

Ilyeneket ír 😥

"Na ide figyelj! Ez a tartalék profilom.

Blokkoltál? Mert szélhámos vagy?

Férfi vagyok először is.

Másodszor: Rohadt mocskos dolog a leszbikusság gyakorlása, fajtalanság, sátáni szodomai bűn és betegség a hajlam is. Pszichotrápiával kezeltessed! És akkor normális életet fogsz élni. Normális ember nem vonzódik ugyanahhoz a nemi szervhez ami neki van. A haljam meg kezelhető. Éld a szexet rendes házasságban férfival. Ne a piszokba fetrengj.

Ezt a baromságot honnan hallottad hogy új fitymát???

ÉS NE AKARD AZ ORVOSI KAPACITÁST ILYEN MARHASÁGGAL LEURALNI, AKIKRE AZÉRT VAN SZÜKSÉG, HOGY PL. ÉLETMENTŐ MÉHELTÁVOLÍTÁS UTÁN CSINÁLJÁK KMEG A PLASZTIKAI MŰTÉTET!!!"

2021. máj. 13. 17:02
 9/13 A kérdező kommentje:

Egy másik részlet.

Én nem vagyok fura...

Teneked van valami bajod

* Bocsi, blokkolni foglak. Fura vagy, nem is kicsit...

*

* * És alapból babapuncid van? Ha szétteszed a lábad? Akkor salis? A csiklód de szép lehet ahogy a bugyiban dudorodik..

* * A punciszagod, ha nincs frissen mosva és ha kicsit pisilsz vele. A te puncid milyen most épp? Milyen bugyit viselsz?

2021. máj. 13. 17:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg elfogadni magad, és ha nem beszél le erről a hülyeségről nagyon gyorsan akkor nem ő az igazi, mert aki szeret az úgy szeret ahogy vagy.

Nincs semmi baj a baba puncival, gyönyörű. A saláta is. A párodnak az lenne a dplga, hogy ezt éreztesse veled.

2021. máj. 13. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!