Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehetségeses 4 órán keresztül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetségeses 4 órán keresztül szexelni?

Figyelt kérdés

Barátnőm mesélte(aki leszbikus) hogy a mostani barátnőjével több mint 4 órán át szexeltek. Azt mondja kB 10-15x ment el.

Ezt, hogy lehet? Hogy lehet, hogy nem fáradnak el? Ez nekem magas. :D

2016. okt. 19. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Hülyeség.
2016. okt. 19. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem lehetséges :D
2016. okt. 19. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Két lány között nagyon is elképzelhető,ha belegondolok abba ,hogy mit csinálhat két lány az ágyban,hetero pároknál ezt már nem hinném el.20/L
2016. okt. 19. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Az durva :D
2016. okt. 19. 19:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehetsèges.. mi se siettük el,minden megvolt aminek kellett..:DD nekem is a leghosszabb 3-4 órán át tartott:D Aztán pont befejeztük,ès az első mondatom az volt,hogy:Basszus èn nem fáradtam .. ez durva. Ès nevettünk:DDD

23/l

2016. okt. 19. 19:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi az exemmel 3óráig nyomattuk,de mi heteró pár voltunk. Szóval igen lehet.
2016. okt. 19. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehetséges :D nekünk is olyan 4+ volt :D Egyik ad másik kap van idő regenerálódni.
2016. okt. 19. 20:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk akár 4 óránál tovább is tarthat egy együttlét, de abban minden benne van.Hosszú előjáték, összebújások,stb. Egy ilyen alkalommal olyan 10 körül van az orgazmusok száma.Szóval abszolut lehetséges, de nyilván csak leszbikusok között, mivel egy nő az egyik orgazmus után 5 perccel már készen is áll a másikra.
2016. okt. 20. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!